Ce pensie alimentară trebuie să-i plătească Marius Elisei fiicei sale. Fosta soție, Oana Roman, i-a deschis proces

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 iul 2024, 12:19
Oana Roman și Isabela
Sursa: Facebook Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fiică de 10 ani, iar vedeta susține că tatăl acesta nu își respectă obligațiile financiare.

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de multe discuții în contradictoriu după finalizarea relației, însă vedeta spera ca măcar relația fiicei lor cu Marius să nu se schimbe în urma divorțului. Din nefericire, situația nu a fost roz nici între Marius Elisei și fiica lui, motiv pentru care Oana Roman a fost nevoită să îl dea în judecată pe fostul soț pentru că nu a plătit pensia alimentară către fiica lor.

Ce pensie alimentară trebuie să plătească Marius Elisei

Isabela are 10 ani și este singura fiică a cuplului mediatizat de-a lungul anilor, iar mama acesteia, Oana Roman, susține că aceasta o crește singură, fără niciun ajutor din partea fostului ei soț. În urma divorțului dintre Oana Roman și Marius Elisei, Isabela a rămas în grija mamei sale, iar tatăl acesteia, Marius Elisei, a fost nevoit să plătească pensie alimentară minimă în valoare de 500 de lei pe lună.

Cu toate acestea, Oana Roman îl acuză pe fostul ei soț că nu a plătit niciodată pensia alimentară minimă, acesta acumulând datorii de 4.000 de euro, ceea ce a făcut-o pe vedetă să acționeze în instanță. Mai mult de atât, Oana Roman susține că Marius Elisei nu se implică nici emoțional în creșterea fiicei sale, vedeta fiind implicată complet în activitățile pe care Isabela le desfășoară.

Citește și: Ce se întâmplă cu fiica Oanei Roman după divorțul părinților și moartea bunicii sale: ,,Mă rog la Dumnezeu”. Oana Roman face tot posibilul să o ajute pe micuța Isa

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta.

Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV, potrivit digifm.ro.

Oana Roman l-a dat în judecată pentru că nu a plătit niciodată pensia către fiica lor

Oana Roman a decis să depună o plângere penală pentru infracțiunea de abandon de familie față de Marius Elisei, deoarece acesta nu a reușit să își îndeplinească îndatoririle financiare și emoționale față de fiica lor, Isabela.

În urma divorțului, Oana Roman și Marius Elisei au semnat o convenție la notar în care se preciza că bărbatul trebuie să plătească lunar pensia alimentară minimă de 500 de lei, pe care acesta nu a respectat-o.

În convenția semnată de cei doi este specificat și că Marius Elisei nu are un program fix în care o poate vizita pe fiica sa, putând astfel să o viziteze de câte ori dorește, potrivit tvmania.ro.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună 10 ani

Oana Roman și Marius Elisei s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, în perioada în care Marius era stagiar la un cabinet de avocatură. Vedeta a povestit cum aceasta era într-un club de la munte, împreună cu o prietenă, atunci când a văzut că Marius i-a dat un mesaj pe Facebook, de unde a început frumoasa poveste de dragoste ce a durat 10 ani.

După un an de relație, cei doi au decis să își oficializeze relația amoroasă. La data de 15 iunie 2014, Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit, dar și-au și botezat fetița. Deși relația lor a durat 10 ani, aceasta a fost plină de suișuri și coborâșuri, cei doi fiind nevoiți să aibă o relație la distanță imediat după nuntă, când acesta a acceptat o ofertă de muncă în Londra, potrivit viva.ro.