Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

Author: Marina Ionescu

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri. Milionarul a mărturist în trecut detalii despre pensia lui. 

Cristian Țânțăreanu a mărturisit ce pensie are și la cine merg banii. De asemenea, el a mai povestit cum se desfășoară o zi de muncă din viața lui. 

Citeste si: Miron Cozma, dezvăluiri surprinzătoare aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! “Am fost ales de deținuți să fiu lider”

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

Omul de afaceri a spus întotdeauna totul direct, nu s-a ferit și nu l-a interesat că ar putea fi judecat de alții.

Tânțăreanu a trecut prin clipe foarte grele atunci când a fost diagnosticat cu cancer, însă a reușit să treacă peste. În trecut, afaceristul a mărturisit ce pensie are.

Citeste si: Ce salariu are Viorica Dăncilă ca noua angajată a BNR

"Am 14 milioane de lei vechi. Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei. Banii se duc la ea.

Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele"
, a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În 2016, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a luat în calcul toate variantele, și și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat, scrie  cancan.ro.

" Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor.

Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc", a povestit Țânțăreanu.

Țânțăreanu a lucrat ca director pentru o mare întreprindere de construcții, până în anii ’90. Acesta a fost mereu considerat milionarul excentric, despre care se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere, și din cazul Paradisul Verde – Corbeanca.

În prezent acesta este foarte activ, deși are o vârstă înaintată și este predispus la riscurile de îmbolnăvire cu noul virus,potrivit impact.ro.

Cristian Țânțăreanu vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Marți, 1 iunie, Cristian Țânțăreanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Excentricul milionar Cristian Țânțăreanu vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Când ați dat de gustul banilor?”, “Ați fost vreodată pe punctul de a fi părăsit de soție?”, “Cum ați fost tepuit de 3 milioane de dolari?”, “De ce v-ați fabricat imaginea de nonconformist sexual?”, “ Câți bani ați investit în <Paradisul Verde>?”, “Care este adevăratul motiv pentru care v-ați dezmoștenit fiul?”, “V-ați folosit de relațiile politice pentru a vă șterge datoriile la stat?”,  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cristian Țânțăreanu în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!