Ce pensionari vor primi PENSII mai MARI anul acesta! Ministrul Muncii a decis!

Autor: O.P.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca pensiile vor creste in viitorul apropiat.

Pensionarii vor primi pensii mai mari

Ministrul Muncii a declarat, pentru Romania TV, ca Guvernul intentioneaza sa mareasca pensiile, iar sumele sunt deja prevazute in buget, astfel ca acest lucru se va intampla cu siguranta

„Pensiile vor creste, sumele sunt prevazute in buget. merg pe aceeasi prezentare. Eu sunt ministrul muncii, sunt chemata sa aplic legea in continuare. Colegii mei sunt atenti la economie.

Nu am alt element care sa ma determine in acest moment sa afirm altceva.

Asa cum este legea in vigoare, eu sunt chemata sa o pun in aplicare. Nu am, de la premier, de la Ministrul Finantelor, pana in acest moment, niciun element care sa ma determine sa dau un semnal de rezerva fata de prevederile legii in vigoare”, a declarat Violeta Alexandru, pentru Romania TV.

Ministrul Muncii a mai spus ca, asa cum este legea actuala, majorarea va avea loc cu siguranta. Aceasta a mai precizat si ca majoarea va tine cont de documentele fiecarui pensionar.

Citeste si: Atentie! Se schimba vremea! Anuntul facut de ANM pentru ziua de azi!

Cine va primi mai intai pensia majorata

Violeta Alexandru mai spune ca ca intaietate la majorarea pensiilor o vor avea cei care au avut activitate „intr-o perioada cat mai lunga”, insa si cei care nu au muncit

deloc sau au muncit putin trebuie ajutati.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Salata orientala. Reteta secreta de post si de dulce

„Preocuparea noastra este sa fie just pentru fiecare persoana care a desfasurat o activitate de-a lungul vietii cadrul legal actual incurajeaza o activitate pana la stagiul complet si cei care au lucrat sub stagiul minim de 15 ani sufera la momentul la care solicita pensia (…)

Cu toate acestea, resimt o nevoie de o justa masura intre cei care nu au muncit absolut deloc si ce care au totusi cativa ani in activitate” a mai spus Violeta Alexandru

Citeste si: Publicul a decis! I Cine a fost eliminat dintre cei doi Razboinici: Claudia sau Remus? Cum au reactionat colegii lor dupa aflarea verdictului! Iata primele declaratii!

Citeste si: Demisie în Guvernul României anunțată pe Facebook: ”A fost o onoare pentru mine!”