Ce planuri diabolice avea Marioara Zavoranu! Vrajitoarea Melissa arunca totul in aer si prezinta dovezi zdrobitoare. Oana o sa moara de ciuda cand afla asta!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

S-a rafuit cu vrajitoarele cat a putut de mult. Le-a acuzat ca mint, le-a jignit si le-a blamat ori de cate ori a avut ocazia. Marioara Zavoranu poza in cea mai vehementa contestatara a lor.

In repetate randuri, Melissa, una din vrajitoarele cu care Oana Zavoranu s-a judecat in instanta, a declarat ca mama vedetei i-a calcat pragul in repetate randuri. De fiecare data a fost pusa la zid!
Ei bine, vrajitoarea Melissa arunca bomba si arata un set de fotografii cu fiecare membru al familiei Marioarei Zavoranu. Sustine ca mama Oanei i le-a dat personal pentru anumite ritualuri. Persoajele din fotografii se vad cat se poate de clar! Intr-una apare Oana singura, iar imaginea nu este foarte veche.
Apoi vrajitoarea a scos un set de poze in care apar Marioara Zavoranu, Oana si tatal natural al vedetei, Ioan Banicioiu.
Imaginile intruchipeaza o familie fericita. Intr-una din ele cei trei sunt fotografiati la mare, pe plaja. Marioara Zavoranu, o femeie tanara pe atunci, parea implinita. Nici atunci nu ii lipseau bijuteriile scumpe, iar Oana, parea un copil fericit, caruia nu ii lipsea nimic. Si concediile nu si le faceau doar la mare.
O alta poza ni arata pe cei trei la munte, in plina iarna, iar o alta... intr-o zi de sarbatoare, pentru ca toti trei erau imbracati la 4 ace, radiind de fericire. Iar sirul fotografiilor bomba nu se opresc aici. Vrajitoarea Melissa a pastrat bine si cateva imagini cu Marioara Zavoranu, fiica ei Oana si Nicolae Zavoranu.
"E o poveste lunga pentru ca Marioara a fost la mine timp de sase ani.
Mereu, cand avea nevoie de un sfat, cand avea ceva de rezolvat, trecea pe la mine sa o descant, sa ii fac sa mearga bine. Eu nu as fi spus niciodata nimic daca nu eram batjocorita pe la toate posturile TV. Marioara imi povestea tot ce era in viata ei. Zavoranu a fost luat prin farmece de Marioara atunci cand era tanara ea. Cand a fost arestat Banicioiu, Zavoranu era casatorit, iar ea i-a facut farmece si l-a luat.
Era obsedata dupa barbati cu avere. Mi-a mai povestit ca ea nu si-a dorit niciuna dintre fete. Nici pe Oana, nici pe cele doua gemene care au murit la cutremur. Ea a vrut doar avere si barbati cu bani.", a spus Vrajitoarea Melissa la WOWbiz.

In repetate randuri, Melissa, una din vrajitoarele cu care Oana Zavoranu s-a judecat in instanta, a declarat ca mama vedetei i-a calcat pragul in repetate randuri.

Ei bine, vrajitoarea Melissa arunca bomba si arata un set de fotografii cu fiecare membru al familiei Marioarei Zavoranu. Sustine ca mama Oanei i le-a dat personal pentru anumite ritualuri. Persoajele din fotografii se vad cat se poate de clar. Intr-una apare Oana singura, iar imaginea nu este foarte veche. Apoi vrajitoarea a scos un set de poze in care apar Marioara Zavoranu, Oana si tatal natural al vedetei, Ioan Banicioiu.

##VIDEO137110##

Imaginile intruchipeaza o familie fericita. Intr-una din ele cei trei sunt fotografiati la mare, pe plaja. Marioara Zavoranu, o femeie tanara pe atunci, parea implinita. Nici atunci nu ii lipseau bijuteriile scumpe, iar Oana, parea un copil fericit, caruia nu ii lipsea nimic. Si concediile nu si le faceau doar la mare. O alta poza ni arata pe cei trei la munte, in plina iarna, iar o alta, intr-o zi de sarbatoare, pentru ca toti trei erau imbracati la 4 ace, radiind de fericire. Iar sirul fotografiilor bomba nu se opresc aici. Vrajitoarea Melissa a pastrat bine si cateva imagini cu Marioara Zavoranu, fiica ei Oana si Nicolae Zavoranu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"E o poveste lunga pentru ca Marioara a fost la mine timp de sase ani. Mereu, cand avea nevoie de un sfat, cand avea ceva de rezolvat, trecea pe la mine sa o descant, sa ii fac sa mearga bine. Eu nu as fi spus niciodata nimic daca nu eram batjocorita pe la toate posturile TV. Marioara imi povestea tot ce era in viata ei. Zavoranu a fost luat prin farmece de Marioara atunci cand era tanara ea. Cand a fost arestat Banicioiu, Zavoranu era casatorit, iar ea i-a facut farmece si l-a luat. Era obsedata dupa barbati cu avere. Mi-a mai povestit ca ea nu si-a dorit niciuna dintre fete. Nici pe Oana, nici pe cele doua gemene care au murit la cutremur. Ea a vrut doar avere si barbati cu bani", a spus vrajitoarea Melissa la WOWbiz.

(Sursa: WOWbiz.ro)

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.