Din cei mai buni prieteni, au ajuns dușmani de moarte! Alex Zănoagă: "Data viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 mar 2023, 01:20

Aklexa Zanoaga si Bobicioiu au ajuns dusmani de moarte

Sursa: Instagram

Alex Zanoaga si Bobicioiu sunt pe punctul de a se lua la bataie inainte meciului din cusca, iar marul discordiei pare a fi nimeni alta decat Simina Loica.

Alex Zanoaga simte ca are sa-i plateasca o polita lui Alex Bobicioiu de cand fosta lui sotie, Simina petrece foarte mult timp in compania lui. Intr-un alt interviu acordat in urma cu ceva timp, Zanoaga sustine ca fosta lui sotie n-ar fi trebuit sa ii ceara ajutorul lui Bobicioiu in ce-l priveste pe fiul ei, Dominic spunand ironic cei doi lasa sa se inteleaga ceva. Pe de alta parte, Simina Loica a dezmintit zvonul conform caruia ar forma un cuplu cu Bobicioiu si mai mult lamureste si problema apropierii barbatului de fiul ei, Dominic.

Ea a precizat faptul ca intr-adevar mama ei ar putea-o ajuta, insa nu tot timpul pentru ca are probleme de sanatate si cu greutatea, asa ca mai apeleaza din cand in cand la Bobicioiu. 

Citeste si: Natalia, amănunte din culisele scandalului cu Albert, fost concurent de la Casa Iubirii: "Daca tu faci așa, eu zic adevărul!"

"Pe viitor, o sa ne axam pe copil.

Momentan este ok pentru ca am activitate. Asta m-a ajutat si ma ajuta in continuare: "Este adevarat ce spune Simina, noi nu ne mai pupam. N-a mai mers, nu a mai fost sa fie sa ne intelegem. Noi suntem de vina pentru ce se intampla, nu Dominic. Acum este definitiv. Dar nu stim ce iti rezerva viitorul peste 2-3 ani. M-as bucura ca ea sa fie fericita,
a
dezvaluit Alex Zanoaga pentru emisiunea Online Story despre despartirea de Simina Loica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare ca pe Alex Zanoaga in deranjeaza multe lucruri in legatura cu Bobicioiu, iar legatura lor de prietenie s-a transformat rapid in una de dusmani de moarte. Si inaintea meciului din cusca, cei doi au fost cat pe ce sa se ia la bataie. Mai mult Alex Zanoaga i-a transmis cateva amenintari pe Instagram, intr-un story, si par foarte serioase. Singura care se afla la mijloc este nimeni alta decat Simina Loica.

Citeste si: Simina Loica pune punctul pe "i": "A venit la noi în casă, a stat cu Alex în pat. Eu eram sus cu copilul, ei dansau"

„Băi, fii atent aici, zii mersi că nu ți-am dat-o mai tare și că te-am păstrat pentru meci, că dacă ți-o dădeam mai tare îți dădeam somn și dacă îți dădeam somn, trebuia să stai vreo șase luni ca să poți să recuperi după somn, înțelegi.

Așa că, dată viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn, atunci o să-și dau somn și când spun somn, te pun la nani, ai înțeles?!”,  a postat Alex Zănoagă pe Instagram.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.