Ce poate face o femeie din dragoste pentru persoana iubita! Si-a operat nasul ca sa fie pe placul logodnicului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:28

Are 30 de ani, o cariera de succes, insa, ori de cate ori se uita in oglinda, ofteaza adanc si incearca sa-si imagineze ca nasul ei nu este chiar atat de mare si incovoiat.

 Tot timpul si-a dorit ca oamenii sa intoarca privirea pentru restul calitatilor fizice pe care le are si nu doar ca sa se amuze sau sa faca glume pe seama ei.

S-a gandit de mult sa faca o opereatie de corectie a nasului, insa de fiecare data punea raul in fata si abandona ideea. Acum, insa e hotarata sa faca acest pas.

A venit la clinica de mai multe ori si cum a ajuns asa a plecat.
S-a temut de durere, de vanataile care apar de obiciei in jurul ochilor si de o posibila interventie nereusita. A contat mult operatia de corectie a nasului pe care o buna prietena si-a facut-o in urma cu cateva luni.

Chirurgul estetician a acceptat sa o opereze, nu inainte de a-i spune ca interventia ar trebui facut din proprie convingere si nu pentru ca iubitul ii cere asta.

Doctorul este convins ca operatia va fi una reusita.Cat
despre vanatai sau durere, nici nu poate fi vorba. Tehnologia a evoluat, astfel ca noile instrumente medicale reusesc sa inlocuiasca acum dalta si ciocanul, instrumete folosite de multe prea brutal si in dezavantajul pacientului.

In cel mult patru ore echipa de medici ii va corecta tinerei nasul si o va ajuta ca de acum incolo sa poata respira mai usor. Operatia de corectare a nasului este folosita atat in scop pur medical, in cazul celor diagnosticati cu deviatie de sept, dar si in scop estetic.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.