Ce poreclă are Demet Ozdemir, actrița care a jucat în serialul turcesc „Prizoniera destinului”. Iată cum o alintă apropiații pe celebra actriță

Autor: Amalia Georgescu

Mama lui Demet Ozdemir a dezvăluit care este porecla actriței

Sursa: instagram Demet Ozdemir

Demet Ozdemir, actrița care a interpretat-o pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”, a fost dată de gol chiar de mama ei. Ce poreclă a primit actrița din partea familiei?

Demet Ozdemir, una dintre actrițele momentului în Turcia, se bucură de un succes fantastic și are fani în întreaga lume, inclusiv în România. Aceasta i-a cucerit pe fanii serialelor turcești din România cu rolul din „Prizoniera destinului”, producție turcească în care a dat viață personajului Zeynep. Deși se cunosc foarte multe detalii despre actrița Demet Ozdemir, puțini sunt cei care știu cum este alintată vedeta în familie.

Mama lui Demet Ozdemir a dezvăluit care este porecla acesteia.

Detaliul pe care mama lui Demet Ozdemir l-a dezvăluit în mediul online. Care este porecla actriței? 

Demet Ozdemir este urmărită pe contul de instagram de foarte multe persoane, iar printre urmăritorii care îi lasă mai tot timpul comentarii și îi apreciază fotografiile se numără și mama actriței, Ayşen Şener. La o postare mai veche făcută de Demet Ozdemir pe instagram, mama acesteia nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu în care a dezvăluit care este porecla acesteia.

Mai exact, cei din familie o alintă pe Demet Ozdemir „mielușica”. Astfel, micul secret al actriței a fost dezvăluit în mediul online chiar de mama ei.

Este cunoscut faptul că Demet Ozdemir și mama ei sunt foarte apropiate, relația dintre ele fiind una specială. Pentru că actrița a fost crescută doar de mamă după ce părinții ei au divorțat, Demet Ozdemir s-a apropiat și mai mult de cea care i-a dat viață, cele două devenind foarte bune prietene. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Demet Ozdemir, una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia

Demet Ozdemir s-a născut pe data de 26 februarie 1992, iar la vârsta de 30 de ani, aceasta este una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Chiar dacă nu a visat mereu să devină actriță, destinul i-a îndreptat pașii în această direcție. Astfel, Demet Ozdemir a cucerit rapid publicul, talentul acesteia fiind apreciat la nivel internațional.

Producțiile turcești în care a fost distribuită s-au bucurat de un real succes, pe lista serialelor îndrăgite de public fiind și „Prizoniera destinului”. Acest serial turcesc a fost difuzat de Kanal D și i-a ținut pe telespectatori cu sufletul la gură până la ultimul episod.

Pe lângă rolurile din seriale, Demet Ozdemir a devenit celebră și datorită reclamelor în care a acceptat să apară, branduri celebre dorindu-și ca aceasta să devină imaginea lor.

Având o podoabă capilară impresionantă, Demet Ozdemir a devenit brand ambassador pentru mai multe produse destinate îngrijirii părului.

Citeste si: De la ea a moștenit frumusețea. Cum arată mama lui Demet Ozdemir, actrița care a interpretat-o pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.