Ce preț au biletele la concertul Ed Sheeran din București. Artistul cântă pe 24 august pe Arena Națională

Autor: Bianca Vidoi

Ed Sheeran

Sursa: Facebook Ed Sheeran

Concertele anului 2024 nu s-au încheiat, iar la data de 24 august 2024 va cânta Ed Sheeran în București.

Tot mai mulți artiști internaționali ajung în România pentru a își bucura fanii cu melodiile lor, dar și cu o atmosferă de neuitat, iar Ed Sheeran va urca pentru a doua oară pe o scenă din țara noastră la data de 24 august 2024. Admiratorii artistului și-au cumpărat deja biletele, iar doritorii trebuie să se grăbească să achiziționeze biletele rămase pentru a se bucura de această experiență unică. Iată ce preț au biletele la concertul Ed Sheeran din București. 

Ce prețuri au biletele rămase la concertul Ed Sheeran din București

Fanii artistului Ed Sheeran ce nu au reușit să îl vadă în anul 2019 în București mai au o șansă să asculte melodiile acestuia. Ed Sheeran o să cânte în România la data de 24 august 2024, iar biletele pornesc de la 299 de lei, însă pot ajunge la 599 de lei, în funcție de categoria pe care fanii o aleg.

Doritorii pot cumpăra un maxim de 6 biletele, la care se adaugă o taxă de de comandă/ serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii.

”Această restricție este în vigoare pentru a oferi cât mai multor persoane posibilitatea de a cumpăra bilete în mod corect. Întregul grup trebuie să sosească în același timp cu titularul comenzii (cumpărătorul principal) care deține biletele și care corespund actului său de identitate cu fotografie valabil”,  au

explicat organizatorii, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

După ce biletele au fost cumpărate, fanii lui Ed Sheeran vor primi o confirmare prin e-mail ca dovadă a achiziției, ceea ce nu reprezintă biletul cu care vor intra la concert.

Un alt mail o să fie trimis către persoanele ce au achiziționat biletele cu 14 zile înainte de spectacol, în care o să fie descris modul în care o să poată intra în posesia biletelor.

Ed Sheeran cântă pe 24 august pe Arena Națională

Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România, în cadrul turneului său"+-= ÷ x". La data de 24 august 2024, Ed Sheeran o să cânte pe Arena Națională, iar în deschiderea acestuia va urca pe scenă un alt artist apreciat de milioane de persoane, Calum Scott.

Primul spectacol din România al artistului Ed Sheeran a fost în anul 2019, atunci când a cântat în fața a 50.000 de persoane, pe Arena Națională.

Citește și: Cadă în mijlocul camerei și temperatură ambientală! Acestea sunt câteva dintre cerințele lui Lenny Kravitz pentru camera de hotel în care va sta pe parcursul UNTOLD

Pentru a îi surprinde pe admiratorii săi, Ed Sheeran a urcat pe scenă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României.

Stadionul a răsunat atunci cu vocile celor 50.000 de fani ce cântau la unison versurile celebre ale melodiilor lui Ed Sheeran, ceea ce l-a uimit și pe artist. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.