Ce prețuri sunt în insula grecească Thassos, în luna septembrie. Sunt 26 de grade, iar prețurile la cazare au scăzut considerabil

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 25 sep 2024, 14:50

În Thassos prețurile sunt mult mai atractive decât cele din lunile trecute

Sursa: Unsplash

Thassos, Grecia, este o destinație atractivă nu doar pentru peisajele sale spectaculoase, ci și pentru prețurile accesibile, mai ales spre finalul sezonului turistic.

Conform informațiilor publicate de pagina de Instagram @calatorinbascheti, prețurile din Thassos, Grecia  sunt mult mai convenabile în luna septembrie, comparativ cu perioada de vârf a sezonului estival. 

Prețurile la cazare au scăzut considerabil, pe Insula Thassos

Spre final de septembrie cazările devin considerabil mai accesibile pe Insula Thassos. În plus, un alt aspect avantajos pentru cei care vizitează insula constă în faptul că șezlongurile de pe plaje sunt în mare parte gratuite, cu condiția să se comande ceva de la barurile sau restaurantele din

zonă. Aceste lucruri fac, astfel, ca vacanța să fie atât confortabilă, cât și prietenoasă cu bugetul.

Vremea rămâne, și ea, plăcută, cu temperaturi de aproximativ 26°C. Astfel, turiștii au parte condiții excelente pentru o vacanță relaxantă la malul mării. Aceste detalii fac din Thassos o alegere perfectă pentru cei care doresc o escapadă liniștită la final de sezon, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea experienței.

Citește și: Cât costă trei nopți de cazare pe insula Thassos, din Grecia, în minivacanța de Sfânta Maria, pentru o familie cu un copil

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Gabriel Trifu, adevărul său despre divorțul de Catrinel Sandu: „Ce o interesa pe ea cel mai tare era cum va fi privită aici în România vizavi de divorțul nostru.”

Ce prețuri sunt la restaurantele din Insula Thassos, în luna septembrie

Prețurile din restaurantele din Skala Potamia sunt, în continuare, prietenoase, chiar și în luna septembrie. O porție de tzatziki costă 4,5 euro, iar dovleceii tradiționali sunt doar 6,5 euro. Dacă dorești o salată grecească, aceasta te va costa 9 euro, în timp ce o supă de pește este 7,5 euro.

Preparatele principale au, și ele, prețuri foarte accesibile, un gyros variază între 10-11 euro, iar un souvlaki costă între 8-10 euro.

Dacă ești iubitor de fructe de mare, le poți savura la prețuri cuprinse între 12 și 14,5 euro, iar hamsiile sunt disponibile pentru 9 euro.

Citește și: Cat costă o casă lângă plajă, în Thassos. Locuința se află la doar 10 metri de plajă și are o curte proprie

De asemenea, turiștii nu trebuie să-și facă griji nici în privința prețurilor la băuturi, întrucât o bere costă între 4 și 5 euro, un pahar de vin este 4 euro, iar o cafea te va costa doar 2

euro.

Sursă foto: Instagram @calatorinbascheti  

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.