Ce previziuni are Carmen Harra pentru România: „Va ului planeta” Fenomenul care va uimi întreaga țară se apropie

Autor: Laura Macovei

Carmen Harra, predicții pentru România în următorii ani. Clarvăzătoarea transmite optimism și speranțe mari pentru un viitor strălucit al țării

Sursa: Captură YouTube

Carmen Harra, cunoscuta clarvăzătoare, a oferit recent un interviu în care a discutat despre viitorul României, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Bazându-se pe numerologie și intuiție, Carmen Harra a trasat o imagine optimistă pentru următoarele cinci decenii, sugerând că țara noastră va trece prin schimbări semnificative, dar pozitive.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să vină cineva în ultima secundă”

Ce se va întâmpla peste 50 de ani cu România

Potrivit lui Carmen Harra, următorii 50 de ani vor aduce surprize frumoase pentru România. Aceasta vede o perioadă de ascensiune și speranță, în care țara noastră va evolua semnificativ. Deși nu a oferit detalii precise despre natura acestor schimbări, clarvăzătoarea sugerează că vom asista la o creștere a influenței României pe scena internațională și la o dezvoltare economică și socială.

„În 50 de ani de acum încolo, emigrația popoarelor va ului planeta.

Ar trebui să ne întrebăm dacă în următorii 50 de ani va mai exista frumoasa Europă pe care o știm noi sau chiar America. Dacă ne întoarcem acum 50 de ani, nimeni nu s-ar fi așteptat la ce se întâmplă acum.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la fluxul acesta de emigranță. Din punctul acesta de vedere, România și-a păstrat integritatea. România este ceea ce se numește Grădina Maicii Domnului, are toate șansele să se ridice în perimetrul european.

În viitor, are șanse să se afirme în lumea mondială. A făcut-o în trecut și își va recăpăta teritoriile. Sunt niște surprize mari în anii care vin, care dă posibilitatea României să devină ce a fost odată. Transformările vin pozitive pentru România, indiferent de cine va ajunge la președinție”, a explicat Carmen Harra.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Candidat surpriză la alegerile din România

În contextul alegerilor prezidențiale care urmează să aibă loc anul acesta, Carmen Harra a făcut și primele previziuni legate de viitorul președinte al României. Ea vede în cursa electorală o femeie ambițioasă, care ar putea surprinde pe toată lumea prin ascensiunea sa. 

„Ce simt eu în România este dorința uriașă de schimbare.

Văd la conducerea României, de multă vreme, o femeie, vorbesc demult de o femeie blondă, ba mai mult spun că femeia blondă va intra în concurență cu o altă femeie. Iată că se adeverește, deoarece recent, în afară de Diana Șoșoacă, și-a mai anunțat candidatura încă o femeie. Ne trebuie cineva care să vindece rănile poporului și să scoată toată demagogia veche, să facă curățenie din rădăcină.

Nici o femeie de fier, că ele nu au fost prea multe în istoria omenirii. Văd o surpriză. Exact așa cum ne-a surprins Iohannis când a apărut de unde nici nu crezi și acum de unde nici nu crede, vin surprizele. Surprizele sunt uriașe anul ăsta când e vorba de Președinție. Dorința de schimbare este puternică”, a mai spus Carmen Harra, la „Online Story”.