Ce problema a intampinat Emily Burghelea inainte sa imbrace rochia de mireasa? Nici mama vedetei nu a putut sa o ajute

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2022, 00:05
Ce a patiti Emily Burghelea inaintea sa imbrace rochia de mireasa
Sursa: Captură KANAL D

Emily Burghelea si Andrei s-au cununat religios in urma cu o zi si totodata si-au crestinat si fetita, pe micuta Amedeea Stefania.

Emily Burghelea si sotul ei si-au organizat nunta si botezul intr-un ritm fulger. Cei doi au avut la dispozitie mai putin de doua saptamani in care sa isi puna la punct toate detaliile privind cununia religioasa si petrecerea, lucru ce s-a si intamplat. A venit si ziua cea mare, iar cei doi au pasit in fata altarului alaturi de micuta care a fost si ea crestinata in aceeasi zi. Insa, inainte ca cei doi sa ajunga la biserica, au avut cateva momente care le-au dat emotii.

Citeste si: EXCLUSIV! Primele imagini de la nunta lui Emily Burghelea. Cum a aratat mireasa in ziua cea mare

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emily Burghelea, probleme cu voalul inainte de nunta

Mai mult lui Emily care a intampinat cateva mici probleme legate de rochia de mireasa, dar si de voal. Aflata in toiul pregatirilor, cu machiajul terminat, coafura la fel, Emily a ajuns si la etapa voalului, insa ceva nu a mers in legatura cu pieptanul. S-au chinuit inclusiv hair stylist-ul cat si mama vedetei sa isi dea seama cum ar trebui prins.

Pana la urma, Emily a reusit sa ii dea de cap si a imbracat rochia de mireasa la timp. 

Emily Burghelea, emotionata pana la lacrimi in timpul cununiei religioase

Cu ochii in lacrimi, Emily si mama ei, s-au lasat cuprinse de emotia momentului. De departe, cea mai linistia a fost micuta Amedeea: "Mami, trebuie sa mergem sa te botez. Esti pregatita sa faci baita? Facem baie? O sa inoti acolo in cristelnita.

Odata intrata in biserica, Emily a fos tcoplesita de emotie, iar ochii i s-au umplut de lacrimi inca din timpul cununiei religioase. Inconjurati de oameni dragi lor, Emily si alesul ei, Andrei, si-au jurat credinta vesnica. Abia dupa ce si-au spus juramintele in fata lui Dumnezeu, Amedeea a putut fi crestinata. Amedeea a stat cuminte, insa cand a fost bagata in cristelnita a plans putin. Dar mamica Emily a stiut exact ce sa faca sa ii readuca zambetul pe chip.
Ca mai apoi sa fie si impartasita. Dupa acest moment, cea mica a fost imbracata intr-o rochita alba ca spuma laptelui. Emily si Andrei au iesit din biserica mai fericiti ca niciodata, fiind sot si sotie si in fata lui Dumnezeu.