Ce probleme a întâmpinat Rona Hartner în relația cu fiica ei, Rita: „Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”. Decizia pe care a luat-o artista în această privință

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 mai 2023, 16:08

Rona Hartner a pierdut multe momente pe care ar fi putut să le petreacă alături de fiica ei

Sursa: Captură video

Rona Hartner are o relație specială cu fiica ei, fiind foarte apropiate amândouă. Cu toate acestea, distanța dintre cele două țări în care Rona își desfășoară activitatea au făcut-o să recurgă la o decizie importantă.

Rona Hartner și fiica ei, Rita, au pășit în platoul emisiunii ”Teo Show”, unde artista a vorbit despre deciziile importante pe care le-a luat în ultima vreme cu privire la fiica ei.

Rona Hartner a decis ca fiica ei să învețe acasă

Rona Hartner a pierdut multe momente pe care ar fi putut să le petreacă alături de fiica ei, deoarece a fost nevoită să facă naveta între România și Franța în urma proiectelor profesionale pe care le avea de onorat.

„Fata mea se descurcă de una singură și, în același timp, anul ăsta, ne-am luat un an sabatic, mamă și fiică, să descoperim mai multe chestii împreună și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că, într-adevăr, la 18 ani, va pleca pe drumul ei. Între șapte ani și acum, a fost numai și numai la școală.

De fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama, iar eu, ca artist, am simțit o suferință, totuși, destul de mare.

Pentru noi, părinții, este foarte greu, când, tot timpul, facem această navetă. Chiar suferim enorm și poate și ei suferă”,
a precizat aceasta.

Citește și: Exclusiv! De ce Rona Hartner a ales un nume atât de rar pentru fiica ei. Ce înseamnă Sumalya în limba quechua: "Am vrut să îi amintească de origini"

Pentru a putea să petreacă mai mult timp alături de fiica ei și pentru a nu mai rata momentele mamă-fiică ce nu se vor mai întoarce vreodată, Rona Hartner s-a gândit că cea mai bună variantă este

ca Rita să învețe de acasă și, în așa fel, să poată să meargă împreună peste tot.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rita, fiica ei, este încântată de idee și susține că este încântată de această decizie, deoarece este mai ușor pentru ea, întrucât și-a creat mediul propice propriei persoane.

Rona Hartner s-a îmbolnăvit din cauza stresului

Rona Hartner a trecut printr-un moment extrem de dificil în urmă cu ceva timp, atunci când a aflat că bunica ei a murit, chiar cu o oră înainte de a urca pe scenă. Reușind să facă spectacol în acele condiții, aceasta și-a dat seama că nimic nu o poate doborî.

„Mi-am făcut un mental care face cât nu mă oprește nimeni și nimic.

Într-adevăr, ascunzând atât de mult toate aceste sentimente și probleme, am plătit, la un moment dat, cu sănătatea. Se adună genul ăsta de stres.

Citește și: Exclusiv! Ce meserie își dorește să urmeze fiica Ronei Hartner: "De la mine a împrumutat timiditatea, nu îmi fac griji, nu o împing cu nimic"

Și acolo, cu rugăciune, am depășit și problema aia, deci, nu e chiar așa.

Mai cădeam, mai ne ridicăm, dar e important să câștigăm războiul. Mai pierdem câte o bătălie, dar avansăm, asta contează”, a mai precizat aceasta.