Ce probleme ascundea DJ Lalla, tânăra găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia „Este vorba despre o sinucidere” Detalii cutremurătoare ies la iveală

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 29 iun 2024, 02:00

Laura Roșca a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia

Sursa: Instagram- Lalla

Moartea misterioasă a Laurei Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, a luat prin surprindere pe toată lumea. Un psiholog criminalist aruncă bomba.

DJ Lalla este tânăra în vârstă de 34 de ani găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia. Detalii cutremurătoare ies la iveală în urma tragediei.

Anchetatorii i-au în calcul și varianta sinuciderii

Laura Roșca a fost găsită fără suflare pe o plajă din Mamaia, trupul ei fiind adus la mal de valuri. Dacă la început s-a crezut că a fost vorba despre un accident, iar victima s-ar fi înecat din cauza curenților puternici, acum este luată în calcul și varianta sinuciderii.

Citește și: Ce a declarat tatăl Laurei, tânăra care a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia: „A avut o depresie și a fost internată”

În urma decesului, informații cutremurătoare ies la iveală din viața Laurei Roșca. Tânăra plină de viață, care obișnuia să aducă veselie și voie bună la petrecerile unde era chemată ca DJ, suferea de o depresie cruntă, lucru confirmat și de tatăl artistei.

Citește și: Descoperire tulburătoare pe litoral! Turiștii au găsit trupul neînsuflețit al unei tinere. Este vorba despre o cunoscută DJ-iță

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”,  a

spus tatăl Laurei Roșca pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un psiholog criminalist a analizat comportamentul artistei

DJ Lalla ar fi suferit de depresie, motiv pentru care ar fi apelat la un psiholog, dar ar fi fost și internată. Comportamentul artistei s-ar fi schimbat în urma unui deces pe care l-a suferit în familie.

Citește și: Moarte misterioasă pentru un cioban român. Acesta a fost găsit fără suflare într-o fântână

Tânăra în vârstă de 34 de ani posta citate motivaționale despre viață, dar și despre lupta împotriva depresiei.

Un psiholog criminalist susține că toate datele indică o sinucidere, nu o moarte prin înecare.

Citește și: Caz extrem în Voluntari: Un bărbat și-a incendiat apartamentul, iar apoi s-a aruncat în gol/ Vecinii susțin că acesta făcea incantații

”După părerea mea de colonel psiholog, este vorba despre o sinucidere. Oamenii aceștia foarte sensibili, dintr-o familie de oameni sensibili, când au o astfel de afecțiuni, că e vorba despre o depresie aici, se ajunge la așa ceva.

Cu depresia nu se poate juca. Nu poți doar așa să iei, din când în când, un calmant, trebuie diagnosticată de un psiholog, de psihiatru, luat un tratament medicamentos, făcut terapie”, a declarat Liviu Chesoniu, la Star Magazin.

Laura Roșca era un cunoscut DJ și MC în vârstă de 34 de ani. Tânăra s-a născut la Turda, însă locuia în București. Trupul fără viață a fost găsit de către o turistă pe o plajă din Mamaia.