Ce produse nu trebuie să cumperi sub nicio formă de Black Friday?

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 12 nov 2020, 17:42
Ce să nu cumperi niciodată de Black Friday?
Sursa: PixaBay

Black Friday 2020 începe pe data de 13 noiembrie, astfel că toți cei care și-au propus să facă cumpărături, acum pot achiziționa o mulțime de produse la reducere. Ce nu ar trebui să cumperi de Black Friday?

O mulțime de persoane așteaptă cu sufletul la gură reducerile de Black Friday, aceasta fiind considerată ziua din an cu cele mai mici prețuri.

Ce trebuie să știi înainte de a face cumpărături de Black Friday?

Dacă sunt oameni care au deja pregătită o listă de produse pe care vor să le achiziționeze și poate că au așteptat un an întreg pentru a le cumpăra la un preț mai mic, alți cumpărători aleg pe loc produsele care le stârnesc interesul și care au un preț avantajos.

Citeste si: Vezi Catalogul eMag si Catalogul EvoMag pentru Black Friday 2020. Cele mai tari reduceri sunt aici

Indiferent de situație, există un lucru de care pasionații de shopping trebuie să țină cont atunci când fac cumpărături de Black Friday. Mai exact, există câteva produse care nu ar trebui cumpărate niciodată într-o astfel de zi. Este vorba despre produsele pe care cumpărătorii vor să le folosească la scurt timp de la plasarea comenzii.

Care este explicația?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Având în vedere că de Black Friday foarte multe persoane fac cumpărături online, există riscul ca produsele să fie livrate destul de greu, ținând cont de numărul mare de comenzi.

Asta înseamnă că, dacă vrei să îți cumperi un produs și să îl folosești imediat, trebuie să iei în calcul că acesta s-ar putea să îți fie livrat cu întârziere. 

În general, telefoanele mobile, televizoarele, laptopurile sau electrocasnicele sunt printre cele mai vândute produse de Black Friday. Având în vedere că întreaga lume se confruntă cu pandemia de coronavirus, proprietarii marilor magazine se așteaptă ca pasionații de cumpărături să facă shopping online în acest an, totul pentru a evita îmbulzeala din magazine și pentru a respecta distanțarea fizică, ceea ce înseamnă că și comenzile ar

putea fi livrate cu o ușoară întârziere.

În unele magazine deja s-a dat starul reducerilor, reprezentanții acestora menționând că au făcut acest lucru pentru a le permite mai multor persoane să își cumpere produsele favorite, la un preț cât mai mic.

Citeste si: La ce oră începe Black Friday pe eMAG, Cel.ro sau Flanco? Orarul fiecărui magazin online

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.