Ce promisiune i-a făcut Cosmin Cernat Ilincăi Vandici de la filmările pentru Insula de 1 milion: „Te-ai descurcat minunat”

Autor: Laura Macovei

Ce promisiune i-a făcut Cosmin Cernat Ilincăi Vandici de la filmările pentru Insula de 1 milion: „Te-ai descurcat minunat”

Sursa: Instagram

Cosmin Cernat i-a făcut o promisiune Ilincăi Vandici, direct de pe Insula de 1 milion! Cei doi prezentatori au spus despre ce pact este vorba pe rețelele sociale.

O fană înrăită a show-ului de aventură „Insula de 1 milion”, Ilinca Vandici nu a mai putut rezista și s-a pus pe treabă. Vedeta Kanal D a încercat să împletească un coș din frunze, așa cum a văzut la fetele de pe insulă.

Ce promisiune i-a făcut Cosmin Cernat Ilincăi Vandici de la filmările pentru Insula de 1 milion

Situația de pe insulă nu se potrivește cu cea de acasă, astfel că Ilinca a apelat la ajutorul lui Cosmin Cernat.

Mai exact, prezentatoarea i-a cerut colegului său câteva frunze de palmier pentru a putea împleti și ea un coș.

„Mega provocare ca să zic așa. Mă uitam aseară la Insula de 1 milion și am rămas acum, după terminarea emisiunii, încercând să împletesc și eu un coș dintr-o frunză..n-am frunză de palmier. Cosmin Cernat, apel către tine. Trimite-ne și nouă o frunză, două, trei de palmier din aia mare, puternică, ca să facem și noi un coș.

Citește și: Alexa, eliminată de la “Insula de 1 milion”; “Proba nervilor de oţel” a dat emoţii mari concurenţilor; Raul este în pericol de eliminare

Voi ați văzut cât de tare arăta coșul? Bănuiam că se întâmplă asta și că poți să împletești, dar mi s-a părut superb și mai ales cum s-au descurcat fetele, și Carina și Maria, foarte bine.

La Carina mă așteptam, asta pentru că o cunosc de la „Bravo, ai stil”. Bravo lor, s-au descurcat extraordinar și-mi dau seama câte lucruri minunate putem să învățăm din acest show.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Ca să nu mai zic cât de important e să facem chestii în continuarea mâinilor noastre și cât ne ajută asta să ne relaxăm.

Da, nu-mi iese. Asta e tot ce am putut să fac. Nu e bună frunza! Cernat, am nevoie de ajutorul tău!,” a fost mesajul Ilincăi Vandici către Cosmin Cernat.

Zis și făcut. Cosmin Cernat i-a transmis un mesaj în direct Ilincăi, în care o asigură că a ajuns la frunze și e convins că ar putea face față și altor probe.

„Bună, Ilinca! Uite frunzele de palmier promise. Te-ai descurcat minunat și sunt convins că o să te descurci și la celelalte probe. Avem multe probe interesante aici, la Insula de 1 milion. Te salut, vă salut, vă îmbrățișez de aici de pe insulă. Ciao!” a fost mesajul prezentatorului TV, postat într-un InstaStory.

Cel mai mare experiment social a avut premiera sâmbătă, 16 martie, la Kanal D. „Insula de 1 milion” a adus în joc 50 de concurenți, însă acum au mai rămas doar 48.

Vezi cele mai noi ediții ale celui mai așteptat show de aventură în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00 și luni de la ora 20:00, doar la Kanal D.