Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea fostului soț, pe patul de moarte: ”Am făcut-o pentru Tudor, băiatul nostru” Aceasta s-a recăsătorit cu Florentin Pandele, în același an

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 nov 2023, 10:13

Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea lui Răsvan Firea

Sursa: Arhivă

Politicianul Gabriela Firea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, pierderea primului soț. Ce spune aceasta despre boala de care suferea, dar și ce promisiune i-a făcut lui Răsvan Firea.

Fosta jurnalistă a fost invitată în cadrul emisiunii ”În Oglindă” cu Mihai Ghiță, acolo unde a vorbit despre viața de familie, despre mama, soția și femeia Gabriela Firea.

Ce promisiune i-a făcut Gabriela Firea primului soț

După lupta cu o boală cruntă și după ce a suferit un transplant de rinichi, Răsvan Firea, primul soț al Gabrielei Firea, a decedat în urma unui atac cerebral.

Cei doi s-au căsătorit în anul 1993, fiind împreună până în anul 2010, atunci când a avut loc decesul acestuia. În urma relației dintre cei doi a rezultat un băiețel pe nume Tudor, iar în anul 2010, fosta jurnalistă s-a căsătorit cu politicianul Florentin Pandele.

Citește și: Zi de sărbătoare în familia Gabrielei Firea! „Mi-am dorit o fată și acum o am” Cum a arătat nunta fiului ei cel mare și ce urare le-a făcut politicianul

Deși s-a recăsătorit, politicianul și-a păstrat numele de familie căpătat în urma căsătoriei cu Răsvan Firea. Aceasta a dezvăluit în cadrul emisiunii ”În Oglindă” motivul pentru care a păstrat numele de ”Firea”, spunând că a fost o promisiune făcută soțului decedat, dar și pentru fiul lor.

”A fost o promisiune și pentru Tudor, băiatul nostru. Cum ar fi fost să-mi schimb numele și el să rămână singur cu acest nume.

Nu se putea, nu aveam cum și soțul meu a acceptat în totalitate. A fost total de acord și a respectat decizia mea și a apreciat-o”, a dezvăluit Gabriela Firea, în cadrul emisiunii ”În Oglindă”.

Gabriela Firea a dezvăluit faptul că poartă în continuare inelul de logodnă pe deget, considerând că uniunea dintre cei doi în fața lui Dumnezeu a fost un lucru sfânt ce trebuie păstrat indiferent de situație.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Gabriela Firea a vorbit despre fiul său vitreg

După decesul primului soț, Gabriela Firea a fost acuzată de către fosta soție a acestuia și de fiul lor de faptul că nu ar fi fost anunțați de decesul lui Răsvan Firea, însă fostul edil al Capitalei susține că totul a fost o încurcătură.

Fostul politician a dezvăluit faptul că după decesul primului soț, medicul i-a recomandat calmante, astfel că din cauza șocului în care se afla, Gabriela Firea nu a fost în stare să se ocupe în totalitate de înmormântare.

Citește și: „L-am iertat”. Gabriela Firea nu și-a mai putut continua cariera jurnalistică din cauza lui Dan Voiculescu. Visul i-a fost spulberat din motive politice

Eu eram un om foarte afectat atunci. Medicul mi-au prescris calmante, nu m-am ocupat eu în totalitate de ceea ce înseamnă organizare, am aflat și eu că au fost niște încurcături cu ora. Invitația a fost, dar ora a fost greșită. Dar din respect pentru Răsvan, cu toții trebuie să păstrăm lucrurile bune și cele care ne unesc. Fiecare suntem pe drumul nostru, ne vedem de viața noastră, ne respectăm ”, a mărturisit fostul edil al Capitalei.

Gabriela Firea susține că au existat anumite episoade sensibile în viața ei, momente de care unii încearcă să profite pentru a o denigra, însă politicianul susține că nimic nu este real și că faptele sale și munca depusă vorbesc de la sine despre ce fel de persoană este.

Gabriela Vrânceanu Firea este o fostă jurnalistă și politiciană, ocupând mai multe funcții importante în politica din România. Între anii 2016 și 2020, Gabriela Firea a fost Primar general al Municipiului București, reprezentând Partidul Social Democrat. Gabriela Firea s-a căsătorit în anul 2010 cu primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, cei doi având împreună doi copii. Fosta jurnalistă are un fiu, Tudor, rezultat în urma căsătoriei cu Răsvan Firea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.