Ce propunere i-a făcut Leo de la Strehaia lui Irinel Columbeanu: ”Suntem de acord ca el să vină la noi” Cum va reacționa fostul milionar la planurile de nuntă

Author: Diana Bostan

Ce propunere i-a făcut Leo de la Strehaia lui Irinel Columbeanu

Sursa: Arhivă

Leo de la Strehaia a fost impresionat de situația specială în care se află Irinel Columbeanu. După ce a pierdut toți banii și vila de la Izvorani, fostul om de afaceri locuiește într-un azil de bătrâni.

Leo de la Strehaia vine cu o propunere de nerefuzat pentru Irinel Columbeanu. Acesta și-ar dori ca fostul om de afaceri să se mute la el.

Sora lui Leo de la Strehaia ar fi interesată de Irinel Columbeanu

Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Leo de la Strehaia a aruncat bomba. Acesta și-ar dori ca Irinel Columbeanu să renunțe la azilul de bătrâni și să se mute la el.

Dar asta nu e tot, Leo prevede o idilă romantică între sora lui și fostul om de afaceri.

”Toată familia suntem de acord ca Irinel Columbeanu să vină la noi. Știți foarte bine că am mai vorbit”, a spus Leo de la Strehaia în videoclipul postat pe contul său de YouTube. Familia îl susține pe Leo în demersul său: ”Am văzut că a vorbit la o televiziune( Irinel Columbeanu), că îi place puțin de Olga, că e drăguță”, a

spus verișoara lui Leo de la Strehaia, Marița.

Citește și: Cum arată acum palatul lui Irinel Columbeanu, casa în care a locuit ani la rând alături de Monica

Leo de la Strehaia a anunțat faptul că el și Olga vor merge în vizită la cămin, în vizită la Irinel Columbeanu. Acesta nu a pierdut timpul și s-a gândit deja și la nași, în persoana verișoarei sale și a soțului ei. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Noi te întreținem toată viața, noi îți oferim și bani și trai, ce vrei tu, dar să fii cumnatul meu. Olga are zestre, o mie de galbeni, sunt ai tăi și ai Olgăi”, a mai adăugat Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia vrea cu orice preț să-și vadă sora măritată

Leo de la Strehaia se gândește la fericirea surorii sale, dar și la el. Acesta a dezvăluit faptul că mama lui i-a promis partea de avere în momentul în care Olga se va mărita. Toată familia lui Leo de la Strehaia își dorește ca Irinel Columbeanu să se mute la Strehaia, alături de Olguța.

Citește și: Planuri mari de nuntă pentru Irinel Columbeanu! Sora lui Leo de la Strehaia, Olga, își dorește să îi devină parteneră afaceristului

Soțul verișoarei lui Leo de la Strehaia susține că l-a ajutat pe Irinel Columbeanu, în urmă cu șapte ani, atunci când a avut un incident în trafic și a rămas fără o roată. ”Mâine vom merge la Irinel Columbeanu, mergem să-l căutăm prin București, nu vă mint”, a mai dezvăluit Leo de la Strehaia.

Rămâne de văzut ce părere va avea Irinel Columbeanu în legătură cu propunerea lui Leo de la Strehaia.

În vârstă de 66 de ani, fostul om de afaceri a pierdut toată averea, fiind nevoit să locuiască într-un azil din Ghermănești. Costurile cazării la azilul din Snagov se ridică la 4.000 de lei pe lună, iar prietenii fostului milionar sunt cei care îl ajută cu bani în această situație.