Ce raspuns a dat Berna la cererea in casatorie a lui Philip! La asta nu se astepta nimeni

Author: A.I.
Actualizat: 26 iun 2020, 13:25

Ce raspuns a dat Berna la cererea in casatorie a lui Philip! Philip a surprins pe toata lumea cand a cerut-o in casatorie pe Berna, la "Puterea dragostei".

Ce raspuns a dat Berna la cererea in casatorie a lui Philip!  Berna a acceptat, insa veti putea vedea doar astazi, de la ora 17:00, pe Kanal D, cum a decurs totul!

Berna si Philip sunt logoditi, insa ramane de vazut cum va evolua situatia lor, avand in vedere certurile dese dintre ei in ultima perioada.

Potrivit mai multor surse, Philip Albu s-ar fi grabit sa o ceara in casatorie pe Berna fiindca iubita lui este gravida.

Cei doi se iubesc si isi doresc, potrivit acelorasi surse, sa fie cununati civil atunci cand bebelusul va sosi pe lume.

Ce raspuns a dat Berna la cererea in casatorie a lui Philip!

Philip s-ar fi grabit sa o ceara in casatorie pe Berna pentru ca amandoi isi doresc, potrivit unor surse, sa fie cununati civil in momentul in care bebelusul se va naste.

Formalitatile legate de copil sunt mai usor de indeplinit atunci cand parintii acestuia sunt casatoriti.

Mai multe surse au sustinut ca Berna este gravida inca de dinainte de a se afla ca Philip a cerut-o in casatorie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De altfel, chiar si Berna a dat de inteles acest lucru atunci cand i-a spus lui Philip ca stie ca este mai nervoasa in aceasta perioada. 

Motivul pentru care Philip a cerut-o in casatorie pe Berna

Toate indiciile duc inspre faptul ca Berna ar fi gravida cu Philip. Blonda a luat mai multe kilograme in ultimul timp, iar acest lucru e evident.

Totodata, desele certuri ale ei cu Philip par sa duca spre aceasta concluzie.

Chiar cererea atat de rapida in casatorie duce cu gandul la acest lucru, fiind o practica obisnuita in ultima perioada: un cuplu tanar se indragosteste, tanara ramane insarcinata, iar cei doi fac cununia civila inainte ca bebelusul sa

se nasca.

Ar fi ceea ce s-a intamplat si cu Alex Zanoaga si Simina, care au facut cununia civila inainte ca micutul Dominic sa se nasca, recent casatorindu-se si la biserica.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.