Ce raspuns i-a dat Lidia Buble unei fane care a observat ca este nepensata: ''Eu nu...''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 17 oct 2020, 13:53
Lidia Buble s-a fotografiat nepensata

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania.

Lidia a aparut in centrul atentiei presei mondene imediat dupa despartirea de Razvan Simion. Despartirea lor a brusca si neasteptata, dupa cum au spus fanii. Dupa cinci ani de relatie, cand toata lumea se astepta la casatorie sau la copii, cei doi si-au spus Adio!

Lidia Buble, in bratele lui Costin Gheorghe

Mai multe imagini cu Lidia Buble in bratele lui Costin Gheorghe au aparut in presa.

Se pare ca imaginile ar fi fost mai vechi si ca artista l-ar fi inselat pe Razvan. Bineinteles, informatia nu este una confirmata si este doar la nivel de zvon. Lidia Buble nu a comentat nimic despre aceasta stire. Costin Gheorge a spus doar ca nu vrea sa isi comenteze viata privata, lucru care ne face sa credem ca o idila intre cei doi nu ar fi total exclusa. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lidia Buble, luata la bani marunti de fani

Lidia este o femeie extrem de frumoasa si de ingrijita. Pune foarte mare pret pe imagine si isi doreste sa arate tot timpul impecabil. Lidia Buble a postat o imagine pe o retea de socializare, dar fanii i-au sarit imediat in cap. Mai multe urmaritoare au observat faptul ca Lidia Buble este nepensata si nu ai ezitat sa ii scrie.

Lidia le-a raspuns imediat, pe un ton prietenos si deloc ostil: ''Nu ma pensez niciodata''.  

Iata imaginea care a starnit valuri de retelele de socializare: 

 


Dana Roba încă așteaptă să închidă definitiv capitolul cu fostul său soț, Daniel Balaciu. Până atunci, „amintirile” se mai numără doar în bani.