Ce reacție a avut Deea Maxer când a fost întrebată de noua relație a lui Dinu Maxer: „Nu am”. Artistul și-a asumat public noul început

Author: Andreea Buinoschi

Deea Maxer a fost extrem de rezervată în ceea ce privește declarațiile pe care le-a făcut

Sursa: Facebook

Zilele trecute, Dinu Maxer și-a asumat public noua relație pe care o are, iar Deea Maxer a avut prima reacție în legătură cu acest subiect. Cei doi au divorțat la finalul lunii trecute, dar continuă să colaboreze din punct de vedere profesional.

Deea Maxer a avut prima recție, după ce fostul ei soț, Dinu Maxer, a recunoscut că are o nouă relație. Cei doi au semnat actele de divorț în urmă cu o lună, dar lucrurile par să evolueze foarte repede în viața lui Dinu.

Ce spune Deea Maxer despre noua relația a lui Dinu Maxer

Încă de când au anunțat că divorțează, Deea Maxer a fost extrem de rezervată în ceea ce privește declarațiile pe care le-a făcut, Dinu fiind cel care a mai oferit unele informații.

Așa cum a obișnuit, artista nu a vorbit prea mult nici când a fost întrebată de părerea despre noua parteneră a lui Dinu. Aceasta a preferat să nu spună nimic, nedorind să dea nicio declarație.  „Nu comentez absolut nimic. Nu am nimic de declarat”, a spus Deea Maxer, conform spynews.ro.

Citește și: „Se văd deja de câteva săptămâni și se vede că există o chimie între ei doi”. Cine este femeia cu care Dinu Maxer ar fi înlocuit-o pe Deea Maxer! Apropiații i-au dat de gol

În schimb, aceasta a postat o fotografie cu un buchet de lalele, alături de cuvintele „Afară plouă…. Cu iubire și lalele. În suflet ești tu, liniște și mângâiere”, dar fără a spune de unde le-a primit, dar dând de înțeles că cineva ar putea exista și în viața ei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dinu Maxer are o nouă iubită

Dinu Maxer nu a vrut să dezvăluie identitatea noii sale iubite și nici ea nu a vrut să spună cine este, dar artistul a spus că o va prezenta în mediul online, dacă lucrurile vor devein serioase între ei.

Acesta a dezvăluit, în schimb, că cei doi sunt abia la început și că nu este prea tânără pentru el, așa cum s-a spus, deoarece are doar 36 de ani, ceea ce, pentru el, înseamnă o dovadă că există o relația matură între ei.

„Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele”, a povestit Dinu Maxer, potrivit spynews.ro.

De asemenea, acesta a ținut să precizeze faptul că nici relația nu a fost începută prea devreme, așa cum spune gurile rele, deoarece a trecut mai bine de o lună de

la ultima îmbrățișare pe care Dinu i-a acordat-o Deei.

Citește și: Dinu Maxer spulberă misterul. A fost sau nu acesta înșelat de Deea Maxer în cei 18 ani de relație

Cei doi s-au cunoscut la o zi de naștere și și-au dat voie să îneapă, ușor-ușor, o relație. Dinu Maxer nu spune „nu” unei noi iubiri, dar nu vrea nici să ia decizii grăbite, pentru a nu suferi din nou.