Ce reacție a avut mama Geta când și-a văzut nepotul. Ileana Sterp a ales un nume deosebit pentru al doilea copil

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 mai 2023, 21:32

Mama Geta a fost mai fericită ca niciodată să afle că mai are un nepot

Sursa: Captură video

Ileana Sterp și-a adus pe lume al doilea copil în urmă cu aproximat o săptămână, iar acest lucru a reprezentat o mare bucurie inclusiv pentru mama Geta. Aceasta a spus de multe ori că își dorește să aibă mulți nepoți, iar dorința i se îndeplinește.

Mama Geta este cea mai fericită bunică, deoarece Ileana Sterp i-a adus pe lume cel de-al treilea nepot. Aceasta speră ca familia ei să fie și mai mare, iar fiica ei a mărturisit că și-ar mai dori încă doi copii.

Cum a reacționat mama Geta atunci când Ileana Sterp l-a adus pe lume pe fiul ei

Mama Geta a fost mai fericită ca niciodată să afle că mai are un nepot, iar bucuria a fost și mai mare în momentul în care l-a văzut.

Aceasta a mers la Ileana Sterp acasă, împreună cu fiul ei, Culiță Sterp, și cu logodnica sa.

Pe drum, aceasta a spus cât este de fericită că mai are un nepot și că acest lucru o face să simtă că întinerește. Cât timp Ileana a fost în spital, familia a împodobit casa cu baloane și cu diverse decorațiuni, pentru venirea lui Damir.

Când a intrat în casă și a văzut cât este de frumos totul aranjat, aceasta nu și-a putut stăpâni entuziasmul.

Complimentele la adresa lui Damir nu au fost deloc puține și a felicitat-o și pe fiica ei.

Citește și: Sărbătoare mare în familia Sterp! Nici bine nu a născut, că Ileana Sterp a organizat o petrecere de zile mari în cinstea micuței Carla, care a împlinit 2 ani. Culiță Sterp a făcut publice primele imagini de la fericitul eveniment

„Dar ce fain ați făcut.

Zici că acum îi botezul. Cât de frumos e! Draga mea, dă se te pup, draga mea (n.r. pe Ileana)! Mii de felicitări, draga mea!”, a spus mama Geta, vizibil emoționată.

Ileana Sterp a avut parte de o naștere mai dificilă, deoarece a ales să nască natural, iar copilul a cântărit 4,6 kilograme.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Culiță Sterp a explicat de ce nu s-a putut întruni întreaga familie

De fiecare dată când are loc câte un eveniment important în familie, toți membrii se strâng, pentru a sărbători. Cu toate acestea, în unele situații, nu toată lumea poate fi prezentă, iar fanii întreabă mereu, în comentarii, ce s-a întâmplat de o anumită persoană lipsește.

La petrecerea de bun venit pentru Damir, logodnica lui Culiță sterp nu a putut să ajungă, motiv pentru care, manelistul a vrut să spună încă de la început motivul absenței sale, știind că urmează să fie întrebat de acest aspect.

Citește și: Ileana Sterp a povestit cum a decurs nașterea fiului ei: „A fost o naștere grea”. Cuvintele emoționante ale acesteia după marea întâlnire

„Să nu mai întrebați toți pe comentarii unde e (n.r. logodnica lui), că a fost plecată până în Polonia, a avut niște treabă, da? A fost să facă reclamă la un hotel și tot scrieți în comentarii « Vai, unde e?»”, a spus acesta.

Cu toate acestea, familia rămâne unită și se bucură de toate evenimentele care au loc și sunt la fel de uniți și când ceva neplăcut are loc.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.