Ce reactie a avut Simina cand a vazut-o pe Roxana in casa ''Puterea dragostei'', sezonul 2

Autor: O.P.
roxana simina puterea dragostei

Roxana s-a intors in casa ''Puterea dragostei'', spre bucuria tuturor celor care au sustinut-o.

Ce reactie a avut Simina cand a vazut-o pe Roxana

Dupa ce aproape s-au batut in emisiune, Simina si Roxana au devenit bune prietene si chiar s-au intalnit si dupa terminarea primului sezon ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Plusica a spus TOTUL despre relatia cu Culita Sterp! Carmen de la Salciua o sa innebuneasca cand o sa auda

Citeste si: Plusica a spus TOTUL despre relatia cu Culita Sterp! Carmen de la Salciua o sa innebuneasca cand o sa auda

Cand Roxana a aparut in sezonul 2 ''Puterea dragostei'', Simina nu a contenit sa nu isi arate sustinerea si chiar sa o numeasca'' Cea mai frumoasa''

Simina si Alex Zanoaga au dat vestea ca vor deveni parinti, in direct, la ''Teo Show''.

Cei doi au fost dati de GOL de Jador, iar apoi au recunoscut ca au tinut acest lucru ascuns pentru a se asigura ca sarcina decurge asa cum trebuie. 

Citeste si: Simina si Alex, surprinsi pe holurile SPITALULUI! Ce se intampla cu sarcina Siminei chiar ACUM

Alex si Simina au vorbit la ''Teo Show'' si despre numele copilului, dar putini stiu ce reactie a avut Alex cand a aflat ca va deveni tatic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Alexandru Zănoagă: I-am zis să nu se mai gândească la chestii negative.

Simina Loica: Părinții mei sunt foarte fericiți. Tati a început deja să cumpere lucrușoare, deși nu știm sexul. Părinților lui Alex le trimit mereu ecografiile. O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru.

La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el.

Citeste si: Rafaela, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica! Iata cum a ajuns sa arate in prezent!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.