Ce reclame va bloca Google în contextul războiului ruso-ucrainean

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 dec 2022, 03:25

Google va bloca anumite reclame care exploatează războiul din Ucraina

Sursa: pexels.com/PixaBay

Google a anunțat ce reclame va bloca în contextul războiului pe care Putin l-a început în Ucraina pe 24 februarie 2022.

Google a anunţat că va întrerupe toate reclamele care includ conţinut care exploatează, respinge sau tolerează conflictul aflat în desfăşurare între Rusia şi Ucraina, informează News.ro, citând Reuters.

Google a decis după ce Rusia a invadat Ucraina să oprească vânzarea reclamelor în Rusia.

Mai multe restricții aplicate Rusiei au fost introduse de către companii online după decizia lui Putin de a invada Ucraina.

Printre sancțiunile decise în UE se numără și blocarea mass-media de stat rusă, Russia Today şi Sputnik, în Uniunea Europeană. 

O lună de război în Ucraina: Guvernul SUA declară oficial că armata rusă a comis crime de război în Ucraina

Guvernul SUA a declarat oficial că armata rusă a comis crime de război în Ucraina, a anunțat miercuri secretarul de stat american Antony Blinken.

„Astăzi, pot anunța că, pe baza informațiilor disponibile în prezent, guvernul SUA apreciază că membrii forțelor armate ale Rusiei au comis crime de război în Ucraina”, a anunțat Antony Blinken. „ Evaluarea noastră se bazează pe o analiză atentă a informațiilor oferite de surse publice și de serviciile secrete”, a precizat secretarul de stat american.

„Ca în cazul oricărei presupuse infracțiuni, o instanță de judecată cu jurisdicție asupra infracțiunii este responsabilă în cele din urmă pentru determinarea vinovăției penale în cazuri specifice.

Guvernul SUA va continua să urmărească rapoartele despre crime de război și va împărtăși informațiile pe care le adunăm aliaților, partenerilor și instituțiilor și organizațiilor internaționale, după caz. Suntem hotărâți să facem dreptate folosind fiecare instrument disponibil, inclusiv urmărirea penală”, a subliniat Blinken.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine a fost soldatul de 21 de ani, omorât de ruși și îngropat, singur, la 900 kilometri depărtare de casă. Ce poveste impresionantă are tânărul

Zelenski, despre negocierile de pace: Sunt foarte dificile, uneori scandaloase

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis că negocierile de pace care se duc între Rusia și Ucraina "sunt foarte dificile".

"Sunt foarte dificile, uneori scandaloase, însă avansăm pas cu pas. Vom lucra, vom lupta cât mai mult posibil. Până la capăt. Curajos şi deschis. Negociatorii lucrează neobosit. Ne vom odihni doar atunci când când vom câştiga", a declarat Zelenski.

Președintele ucrainean a condamnat crimele de război comise de armata rusă.

"Veţi fi traşi la răspundere într-un fel sau altul.

Astăzi sau mâine, nu contează atât de mult. Cel mai important este că e un lucru inevitabil", a avertizat președintele ucrainean.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 29 de război. Klaus Iohannis, primele declarații la Summitul NATO: „România nu este în pericol, românii sunt în siguranță”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.