Ce relație au acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după ce au divorțat de 5 ori. Cum au ajuns să se înțeleagă foștii soți

Autor: Bianca Vidoi

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Sursa: Colaj Captură KANAL D/Facebook Adriana Bahmuteanu

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri, fiind divorțați de cinci ani pe parcursul celor 12 ani de relație.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut parte de o relație plină de obstacole și împliniri, în care au devenit părinții a doi copii, Eduard și Maximus, însă după 12 ani de relație și cinci divorțuri, cei doi au decis să pună punct căsniciei ei. Iată ce relație au acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, după ce au divorțat de 5 ori.

De ce au divorțat Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană de 5 ori

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut parte de o relație tumultuoasă, ce s-a aflat adesea ori pe prima pagină a tabloidelor din România. Pe parcursul celor aproximativ 12 ani de relație amoroasă, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au decis să depună actele de divorț de cinci ori.

În cadrul unui podcast, Silviu Prigoană a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care cei doi au pus capăt relației de cinci ori.

Potrivit lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu decidea să plece acasă la scurt timp după fiecare nuntă pe care cei doi o organizau, ceea ce îl făcea pe Silviu Prigoană să pună piciorul în prag și să ceară un divorț. După patru astfel de momente a avut loc și ultimul divorț, ce a început de la plecarea de acasă a Adrianei Bahmuțeanu, alături de cei doi copii ai lor, Eduard și Maximus.
În acea perioadă, Silviu Prigoană a declarat public că vedeta a fugit de acasă.

„Ea pleca și venea acasă după șase luni cu facturile, că a greșit, că nu mai face. Am avut patru căsătorii cu ea, nu cinci. Și la ultimul divorț mi-a zis judecătoarea Domnule, de ce însori cu aceeași femeie? Dacă tot te însori cu aceeași femeie, de ce mai divorțezi?' si îi zic, „Pot să mă însor și cu alta, că nu am știut!' Și m-a învățat minte judecătoare să mă însor cu altcineva.În

perioada respectivă lucram 20 de ore pe zi și eram foarte puțin in familie. Si primele trei divorțuri au fost fără minori, nu aveam copii. Ea a plecat de acasă după 27 de zile, când am introdus eu divorțul ea părăsise domiciliul. Apoi a venit si a mai stat șase luni, apoi iar a plecat. După care a trebuit să introduc divorțul pentru părăsire de domiciliu, asta a fost motivul divorțului, nimic altceva.Noi
nu am avut niciun fel de discuții, de gelozie. Nu mă interesa când pleca și când venea, pentru că eu aveam treburile mele de rezolvat. Ea era o prezentatoare TV care avea nevoie de publicitate, eu nu aveam. Au fost niște chestii acceptate, era ultima mea grijă ce zice presa sau gura lumii. În momentul în care a plecat de acasă am decis să divorțez definitiv.”, a declarat Silviu Prigoana într-un podcast, potrivit viva.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Ce relație au acum Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt divorțați de 9 ani, însă pe cei doi îi va uni întotdeauna cei doi copii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus. Acesta este și motivul pentru care Adriana Bahmuțeanu își dorește să reia relația cu fostul ei soț, Silviu Prigoană, astfel încât băieții lor să aibă parte de o implicare sănătoasă a ambilor părinți.

Silviu Prigoană nu își dorește același lucru, dorindu-și ca acesta să nu mai discute cu fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu. Chiar vedeta a recunoscut că Silviu Prigoană refuză de 10 ani să discute cu aceasta, oricât de mult l-a rugat să comunice cu ea de dragul copiilor.

Citește și: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”

„M-aș împăca oricând cu domnul Prigoană, să fim părinți. Într-o relație de cuplu, nu, dar m-aș împăca oricând cu el, ca să fim părinții copiilor noștri, pentru că noi acum nu suntem împăcați. El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să redevenim părinți", a declarat Adriana Bahmuțeanu într-un podcast, potrivit a1.ro.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!