Ce relație au avut Dan Bittman și Mihaela Rădulescu? Cântărețul a dezvăluit totul: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 dec 2020, 12:27
Dan Bittman și Mihaela Rădulescu
Sursa: Instagram

El un cuceritor, iar ea una dintre cele mai frumoase femei din România, Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au avut o relație în urmă cu mai mulți ani. Ce spune cântărețul despre legătura cu Mihaela Rădulescu?

Pe vremea când nu erau atât de cunoscuți, Dan Bittman și Mihaela Rădulescu se pare că au format un cuplu, informație confirmată chiar de cunoscutul cântăreț. Acesta a recunoscut că Mihaela Rădulescu l-a cucerit din primul moment și că povestea lor de dragoste a fost una intensă. 

Dan Bittman, dezvăluiri despre relația cu Mihaela Rădulescu

Nu au rămas împreună, însă legătura dintre ei a fost puternică, iar după ce s-au separat, Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au rămas buni prieteni.

Întrebat despre legătura cu Mihaela Rădulescu, cântărețul nu s-a ferit să spună că aceasta era una dintre cele mai frumoase femei din România, la momentul respectiv, și că naturalețea acesteia l-a cucerit încă din primul moment. Ulterior, Mihaela Rădulescu a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician pentru mici îmbunătățiri.

Citeste si: Ce afaceri are, de fapt, Dan Bittman! Nu numai din muzică a făcut bani!

„Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de tunată ca acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arăta cu totul altfel, creață, roșcată, îți sarea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum.(...) Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre” (fr.

dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci.”, a spus Dan Bittman în două interviuri pentru revista Playboy și adevarul.ro, potrivit impact.ro  .

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În prezent, Mihaela Rădulescu are o relație cu celebrul Felix Baumgartner. Dan Bittman nu s-a ferit să vorbească despre povestea de iubire a celor doi, acesta spunând ce crede despre actualul iubit al vedetei.

„Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori.”, a spus Dan Bittman.

În această seară, de la ora 23:00, Dan Bittman va fi invitat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artistul va face dezvăluiri atât din viața personală, cât și profesională, oferind astfel răspunsul la cele 40 de întrebări pe care i le va adresa jurnalista

Denise Rifai.

Citeste si: Cine este fosta soţie a lui Dan Bittman? Arată incredibil şi este implicată în foarte multe proiecte

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.