Ce relație au Misha și Connect-R după divorț? Artistul a dat toate detaliile: „Timpul trece, iar...”

Author: Amalia Georgescu
Connect-R și Misha în perioada în care formau un cuplu
Sursa: Instagram

Au divorțat în urmă cu mai mulți ani, dar au reușit să facă totul foarte discret și să rămână în relații bune de dragul fetiței lor. Ce se întâmplă acum între Misha și Connect-R?

Misha și Connect-R păreau cuplul perfect, motiv pentru care divorțul lor a șocat pe toată lumea. Dacă de cele mai multe ori apar conflicte puternice între vedete după un astfel de moment, în cazul celor doi despărțirea a fost una cât se poate de discretă. În ce relații sunt acum Misha și Connect-R?

Connect-R, dezvăluiri despre legătura dintre el și Misha. Cum se înțeleg cei doi în prezent?

Au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au împreună o fetiță, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe Misha și Connect-R să pună capăt relației lor  în momentul în care lucrurile au început să nu mai funcționeze între ei. Chiar dacă au divorțat, cei doi locuiesc în aceeași casă împreună cu fetița lor, astfel că se consultă de fiecare dată când trebuie să hotărască lucruri care au legătură cu educația micuței.

Connect-R a dezvăluit că el și Misha se înțeleg mai bine acum decât în perioada în care formau un cuplu.

„Comunicarea este foarte importantă. Dacă ești un om sincer și îți cunoști defectele, totul devine ușor. Foarte multe persoane și-au spălat rufele în public. Eu asta vorbeam și cu ea, timpul trece, iar declarațiile rămân peste ani și e urât să le vadă copiii. Noi am evoluat foarte mult împreună, iar cel mai important lucru pe care l-am învățat împreună este că, indiferent dacă ești într-o relație sau închei o relație, este vorba despre tine și doar

despre tine. Tu trebuie să analizezi, să tragi concluzii unde și de ce ai greșit sau cum ai fost în relația cu celălalt. Nu e niciodată despre celălalt, este despre tine. Ne ajutăm, ne dăm sfaturi, suntem prieteni.”, a spus Connect-R într-un interviu pentru revista Viva

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Connect-R, anunț neașteptat în mediul online: „A mai venit un copil!” Artistul și-a surprins prietenii virtuali

Pentru că se întâmplă să se mai fotografieze sau să apară la diverse evenimente împreună, fanii celor doi încă speră la o împăcare. Deși crede că sunt șanse mici ca acest lucru să se mai întâmple, Connect-R ia în calcul și această variantă.

„Merg pe principiul niciodată să nu spui niciodată, dar am învățat să nu mai am așteptări.”, a spus Connect-R despre o posibilă împăcare cu Misha, fosta lui soție.

Citeste si: Misha, atac dur pe Internet! Fosta soție a lui Connect-R nu a mai suportat și a răbufnit: "Sunteți niște nenorociți, iar copilul meu SUFERĂ din cauza voastră!"