Ce replică acidă i-a dat Vulpița lui Jador, după ce i-a “furat” locul 1 din trending: “E dușmanul nostru”

Author: O.P.
Actualizat: 25 ian 2021, 14:00

La scurt timp după ce piesa Vulpiței cu Axinte a ajuns numărul 1 în preferințele muzicale ale românilor, de pe YouTube, o altă creație muzicală „le-a luat fața”

Mai precis, melodia „Dau Moda” a lui Jador cu Lino Golden. Celebra Veronica Stegaru i-a dat replica artistului, după ce acesta i-a râs în față că a detronat-o.

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'', apel la toti fanii ei: ''Scrieti-mi in privat si va ofer cu drag o punga cu alimente''

Confruntarea dintre Vulpiță și Jador continuă! Iritată de faptul că piesa ei se află pe locul 2, Veronica Stegaru a mărturisit că Jador este dușmanul ei și că nu ar vrea să colaboreze niciodată cu el.

În schimb, nu ar zice „nu” unei piese împreună cu „Tzancă Uraganul”.  

Citeste si: Simina a dezvăluit când va naște: "Se apropie venirea lui Dominic în data de..."

„Nu vreau să cânt cu Jador, pentru că el este pe locul 1 și vreau ca el să fie pe locul 2. E dușmanul nostru. Și nici cu Michael Jackson, nici cu Vârciu, nici cu Andrei Ștefănescu, dar vreau cu Tzancă Uraganul.”

 a spus Vulpița.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult de atât, Vulpița a mărturisit că de când a devenit cunoscută în România, mulți dintre oamenii care obișnuiau să îi fie aproape, s-au îndepărtat de ea, din cauza invidiei. Dar în ciuda tuturor gurilor rele, inceacă să nu se lase afectată de vorbele lor și să evolueze, în continuare.

Citeste si: Jador a dat din nou lovitura! Cate vizualizari a adunat cu ultimul clip

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.