Ce replică i-a dat Culiță Sterp lui Armin Nicoară. Saxofonistul a susținut că acesta ar fi lipsit de talent: ”Îmi fac treaba cum pot”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 nov 2023, 16:46

Culiță Sterp i-a dat replica lui Armin Nicoară

Sursa: Instagram- Culiță Sterp/ Armin Nicoară

Armin Nicoară, declarații controversate la adresa mai multor artiști. Saxofonistul l-ar fi numit pe Culiță Sterp lipsit de talent, iar acesta a reacționat.

Saxofonistul Armin Nicoară a fost nevoit să răspundă unei provocări în cadrul unei emisiuni TV, în urma căreia artistul l-ar fi numit ”lipsit de talent” pe Culiță Sterp. Videoclipul a devenit viral la doi ani de la difuzare, iar fanii au fost nerăbdători să afle care este reacția lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp i-a dat replica lui Armin Nicoară

La doi ani de la declarațiile făcute de Armin Nicoară, Culiță Sterp a fost întrebat de un fan ce părere are de spusele saxofonistului.

Așa cum era de așteptat, artistul a avut o atitudine extrem de calmă și deranjată, semn că nu a fost prea afectat de părerea lui Armin Nicoară.

Citește și: Claudia Puican le răspunde răutăcioșilor ”Vreau să subliniez că Armin” Ce spune artista despre presupusele infidelități ale soțului său

Culiță Sterp susține că nu a fost deranjat de spusele saxofonistului și că fiecare este liber să creadă și să spună ce vrea.

Artistul a vrut să atragă atenția asupra faptului că Armin nu ar fi comentat doar de el, ci și de un alt nume important din muzica populară, despre care el nu crede că ar putea fi numit drept ”artist lipsit de talent”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Nu mă deranjează, fiecare cu părerea lui, fiecare este liber să spună ce vrea, suntem într-o țară liberă, dacă el asta a considerat.

Eu nu sunt cel mai tare, niciodată nu m-am dat. Poate sunt cel mai mare că am aproape doi metri. Îmi fac și eu treaba cum pot și consider că mi-o fac foarte bine”, a spus Culiță Sterp, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@culita_sterp_official Răspunde lui @Johnny Johnny 85 ♬ sunet original- Culiţa Sterp

Ce urare i-a făcut Culiță Sterp lui Armin Nicoară

Artistul a vrut să sublinieze faptul că nu-i poartă pică pentru cele spuse, el fiind mulțumit de propriile prestații și de numărul de evenimente la care este chemat, semn că lumea îl apreciază. Culiță i-a urat lui Armin Nicoară multă sănătate, atât lui, cât și familiei sale.

Citește și: În ce ipostază inedită a fost surprins Armin Nicoară: ”Să nu o supăr pe Claudia” Cum va reacționa soția saxofonistului

Culiță Sterp i-a transmis lui Armin Nicoară faptul că dacă vreodată va dori să mai spună ceva de el, o va putea face fără probleme. ” Eu sunt foarte bine, mai mult de atât nu am ce să zic. Armine, nu am nimic cu tine, să fii sănătos și când te mai întreabă cineva despre mine, poți să spui ce vrei tu”, a mai adăugat artistul.

Armin Nicoară este cunoscut pentru declarațiile sale incendiare și fără perdea în legătură cu colegii săi de breaslă. Cu toate acestea, artistul a mărturisit faptul că este o fire glumeață și că nu spune nimic cu răutate.