Ce riscă individul care a lăsat o femeie din Mehedinți fără sarmale și piftie. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 17 ian 2024, 10:16

Un bărbat din Mehedinți pentru furtul unor sarmale

Sursa: Pixabay

Un bărbat din Mehedinți a fost surprins în timp ce fura sarmale și piftie. Bucatele au fost lăsate la răcit de către o gospodină, iar întregul moment a fost surprins pe camerele de supraveghere.

O poveste inedită a avut loc în Mehedinți, unde o femeie a căzut victima unui hoț neobișnuit, care i-a furat sarmalele și piftia. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, oferind o perspectivă captivantă asupra acestui furt neobișnuit.

Un individ din Mehedinți a fost surprins în timp ce fura sarmale și piftie

Un incident inedit a avut loc în Drobeta-Turnu Severin, unde un bărbat este acum acuzat de furtul mai multor caserole cu sarmale și piftie de pe pervazul casei unui apartament.

Evenimentul, capturat de camerele de supraveghere, arată cum individul, într-o manevră aparent fără ezitare, a sustras aceste preparate tradiționale românești. 

Gestul neobișnuit al bărbatului a devenit subiect de discuție în comunitatea locală, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Citește și: Bărbat din Constanța, condamnat la 5 ani de închisoare pentru furtul unei bancnote de 1 leu!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, individul implicat în furtul caserolelor cu sarmale și piftie își ascunde identitatea, purtând o geacă pe cap pentru a-și acoperi fața. Gestul său de a încerca să rămână neidentificat sugerează o planificare prealabilă și determinare în actul său de furt.

Bărbatul a dat târcoale geamului de la parter, unde gospodina casei lăsase mai multe caserole cu mâncare pentru a se răci.

Individul nu s-a oprit aici, ci a mers și mai departe, sustrăgând și hainele care erau lăsate la uscat pe sârmă.

@newsalert.ro Au furat caserolele cu piftie de la geam #police #mehedinti ♬ sunet original- newsalert.ro

Ce se va întâmpla cu individul care a comis această faptă

Proprietara afectată de acest act de furt bizar a declarat, potrivit Antena3.ro, că nu este prima oară când se confruntă cu o astfel de situație neplăcută, marcând astfel recurența acestui gen de incidente în viața sa.

Citește și: Doi hoți au dat spargerea într-o biserică din Tulcea. Aceștia au plecat cu suma de 700 de lei

În fața repetării acestei experiențe neplăcute, ea a decis să ia măsuri și a depus o plângere la poliție pentru a semnala incidentul și pentru a contribui la identificarea și capturarea

autorului. 

Bărbatul care a comis furtul caserolelor cu mâncare și al hainelor în Drobeta-Turnu Severin este în prezent căutat de către autorități. Dacă va fi prins și găsit vinovat, bărbatul risca să primească o pedeapsă conform legislației în vigoare pentru faptele de furt, aceasta variind în funcție de circumstanțe și de cuantumul prejudiciului cauzat. Bărbatul riscă acum o amendă usturătoare sau chiar pedeapsa cu închisoarea.