Ce rochie a purtat Bella Santiago în Finala "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7. Ținuta s-a ridicat la înălțimea momentului!

Autor: Andrei Ionescu

Bella Santiago în finala "Bravo, ai stil! Celebrities" 2022

Sursa: Kanal D

Bella Santiago a purtat o rochie frumoasă și festivă în Marea Finală "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Bella Santiago a stralucit in Finala Bravo, ai stil! Celebrities atat cu tinuta purtata cat si datorita momentului oferit pe scena alaturi de Cezar Ouatu: "A fost un moment magic. Imi place ca n-ai pus accesorii, imi place culoarea, imi place materialul si ai ceva de papusa magica si nu vreau sa ma repet, i-a spus Bellei Maurice Munteanu.

Tibi Clenci: "Evolutia este parte din zilele tale din viata ta si imi place foarte mult si ai venit asa cum a trebuit este ca un dress code.

Tinuta ta este superba. Ma duce cu gandul la Rodin. Ma bucur ca ai ales florile naturale. Consider ca ai inglobat, ai adus talentul tau si pe mine ma ai pe viata ca participant la concertele tale."

Victor Slav: "Esti un munte de talent, esti energie pura. Cand intrri pe scena, eu asta simt, asta vad. M-am uitat foarte atent, ai mixat foarte mult.

Ai incercat. Ma bucur ca esti aici si imi pare rau ca nu ai venit mai devreme. Momentul si tinuta sunt extraordinare. Arati foarte bine.

Raluca Badulescu: "Esti cea mai competitita persoana. De la o saptamana la cealalta salturile sunt foarte mari. Intr-a treia saptamana a fost un salt stilistic. In aceasta Gala nu m-ai dezamagit deloc. Si in spate are o intreaga constructie.

Coroana este impecabil lucrata. Tu ai incercat o piesa in afara zonei tale vocale. E prima data cand ai cantat opera."

Bella Santiago a intrat în competiția "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7 pe parcurs, dar a demonstrat că are mult stil și s-a calificat în Marea Finală.

Ce rochie a purtat Bella Santiago în finala Bravo ai stil! Celebrities

Cu o voce foarte frumoasă, Bella Santiago a demonstrat în acest concurs că știe și să se îmbrace foarte bine, cu mult bun-gust.

Bella Santiago a intrat în competiție după ce Nicoleta Dragne a părăsit "Bravo ai stil! Celebrities" sezonul 7.

A avut puțin timp să demonstreze ce poate până la Marea Finală, dar a făcut-o cu prisosință și și-a câștigat locul în Marea Finală "Bravo ai stil! Celebrities" 2022, alături de Viviana Sposub, Ruxi, Raluca Dumitru și Adina Halas.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În vârstă de 32 de ani, Bella Santiago este o cântăreață originară din Filipine care s-a stabilit în țara noastră.

A participat în România la mai multe show-uri TV.

Citeste si: La ce oră începe marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. A început numărătoarea inversă până se va afla câștigătoarea sezonului 7

Bella Santiago i-a impresionat pe jurați!

Bella Santiago a intrat în competiție la finalul lunii decembrie 2021, dar le-a demonstrat juraților câtă pricepere are în alegerea vestimentațiilor.

"Momentul tău este foarte bun, foarte frumos și probabil toate momentele tale de acum încolo vor fi foarte bune. Am așa simpla intuiție și probabil cu toții vom ști că de acum încolo vei aduce momente foarte bune, mai ales dacă vei cânta. Ținuta este una foarte frumoasă, însă din punctul meu de vedere se învârte în jurul unei propuneri clasice, deci asta înseamnă deja am mai întâlnit-o.

Această pelerină este foarte frumoasă, este asociată corect cu propunerea de rochiță de ștrasuri și cu pantofii tăi foarte frumoși. Fața ta exotică te ajută foarte mult", o lăuda Maurice Munteanu pe Bella Santiago.

Bella Santiago avusese o apariție foarte interesantă în Gala de atunci "Bravo ai stil! Celebrities". A și cântat, folosindu-și cu inspirație talentul deosebit în acea Gală.

Citeste si: Cine sunt finalistele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7. Când are loc Marea finală