Ce rochie va purta Sensy la marele eveniment din viața ei. Influencerița este în toiul pregătirilor pentru nuntă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 13 oct 2023, 05:30

”Poate o vom facem undeva pe o plajă”

Sursa: Instagram Sensy

Sensy, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!”, este în toiul pregătirilor pentru nuntă. Influencerița a dezvăluit că și-a ales deja rochia pentru marele eveniment din viața ei.

În urmă cu câteva luni, Sensy a luat pe toată lumea prin surprindere când s-a căsătorit civil, iar acum se pregătește intens pentru nunta care se apropie cu pași repezi. Vedeta a dezvăluit că a căutat din răsputeri rochia visurilor ei pentru marele eveniment, însă a ajuns la concluzia că nu se poate rezuma la una singură și își dorește cel puțin două.

Sensy va purta mai multe rochii în ziua cea mare

Sensy este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă și pentru că nu s-a putut decide la o singură rochie pentru marele eveniment din viața ei, va avea mai multe.

Influencerița a dezvăluit că, dacă pentru cununia civilă a optat pentru o ținută simplă, la nuntă vrea să poarte o piesă vestimentară tradițională.

Sensy nu a pierdut timpul și a ales și locația pentru fericitul eveniment, încă de acum patru ani.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Sunt pe ultima sută de metri, mai sunt doar câteva luni. Dacă la cununia civilă am mers pe ceva foarte simplu, de data aceasta mergem pe tradițional, pe o rochie de mireasă lungă.

M-am inspirat și am văzut că tendințele anului 2023 sunt pe simplu, dar se pune preț pe calitate, pe mătase în special si accesorii prețioase.

Eu voi face pe comandă rochia, dar vor fi cel puțin două. Mă gândeam la shooting-ul foto să am altă rochie. Poate o vom facem undeva pe o plajă și nu pot să port sirenă. Deci 2, în special. Locația este la aleasă de patru ani deoarece este cel mai mare restaurant din oraș și toată lumea se bate pe el.”

, a declarat Sensy, la un post de televiziune.

Citește și: De ce Sensy nu a rămas până acum însărcinată! Dezvăluiri exclusive despre cea mai mare dorință a vedetei

Sensy va avea o nuntă cu 300-400 de invitați

Cu privire la lista de invitați, Sensy a mărturisit că este una destul lungă, pe care se află în jur de 300-400 de persoane.

Deși nu toți au confirmat că vor participa la eveniment.

„E bine să n-ai așteptări de la oameni. Exact oamenii ăia la care te aștepți să fie cât de cât ok, exact ăia îți taie răsuflarea. Am primit niște seen-uri. Adică n-am primit nimic, de la unele nu am primit nici seen. Pur și simplu nu mi-au răspuns la mesaj, în ideea în care suntem prieteni, ne cunoaștem.

Să nu mai spun că am fost la câteva evenimente importante din viața lor, iar ei nici măcar nu-mi răspund.(...) Așa e când ai așteptări foarte mari de la oameni.”, a mai dezvăluit Sensy.

Citește și: Exclusiv! Sensy s-a cununat civil și pentru prima dată și-a arătat soțul în public. Cum arata Valentin, proaspătul soț al influencerului