Ce rochii de mireasa au ales vedetele Kanal D in ziua nuntii! Vezi poze din arhiva personala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:43

Se spune ca cea mai importanta zi din viata unei femei este nunta, mai exact acea zi in care renunta la statutul de domnisoare si devin cu adevarat doamne. Vedetele Kanal D va prezinta rochiile in care au devenit sotii.

Cel mai important lucru pentru o viitoare mireasa este alegerea rochie potrivite, chiar daca pe piata se gasesc multe modele tot este foarte dificila alegerea tinutei potrivite. O parte din vedetele feminine ale postului Kanal D au tinut sa arate viitoarelor mirese ce rochii si-au ales in ziua nuntii lor, dar si cum au fost aranjate. 

 

Asadar, Simona Patruleasa, Silvia Ionita, Adelina Pestritu si Cristina Siscanu sunt foarte mandre de tinutele alese in ea mai importanta zi din viata lor, de aceea au dat din arhiva personala cateva imagini cu ele de la nunta

lor.

 

Nu uita ca  in fiecare sambata, de la 20:30 la Kanal D poti vedea emisiunea" Mireasa 90 60 90". Daca nu ti-ai gasit tinuta potrivita uite cum poti CASTIGA o rochie de mireasa. Click AICI si participa la CONCURS!

 

Cristina si Madalin Ionescu

 

Adelina Pestritu si Liviu Varciu

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Simona Patruleasa si Sabin Ivanof

 

Silvia Ionita si Cristian Fusalau

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.