„Ce rost are căsătoria?”. Ce crede Anamaria Prodan despre un nou mariaj. Vedeta și Ronald Gavril au fost surprinși într-o ipostază neașteptată

Autor: Diana Bostan

Ce înseamnă căsătoria pentru Anamaria Prodan

Sursa: Instagram: Anamaria Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan are un nou iubit, însă nu poate uita trecutul. Vedeta a postat sâmbătă, 9 martie, un mesaj cu subînțeles, iar postarea sa i-a pus pe urmăritori pe jar.

Trecută printr-un divorț cu scandal și dezamăgitor, Anamaria Prodan și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat, pugilistul Ronald Gavril. Deși este îndrăgostită de noul bărbat din viața ei, impresara pare să fie extrem de atentă atunci când vine vorba de căsătorie.

Ce crede Anamaria Prodan despre un nou mariaj

Anamaria Prodan iubește și este iubită, însă nu se grăbește atunci când vine vorba de pasul cel mare.

După un mariaj eșuat, impresara vede căsătoria cu alți ochi și nu pare să fie dispusă să facă marele pas decât dacă va fi pentru totdeauna. Vedeta a postat un mesaj cu subînțeles în secțiunea InstaStory, un mesaj ce ar putea face referire la căsnicia anterioară sau la una viitoare.

Impresara nu vede rostul unei căsnicii, dacă aceasta se va transforma în ceva plictisitor, iar cei doi soți vor avea preocupări și țeluri diferite.

Anamaria Prodan susține că dragostea este de la tinerețe până la bătrânețe, altfel nu se poate numi dragoste.

Citește și: Cu ce se ocupă Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan. Cum a făcut de a ajuns milionară în dolari

„Ce rost are căsătoria dacă nu e pentru toată viața? Dragostea nu înseamnă numai tinerețe, voluptate, romanțe și apoi plictiseală, goană după altceva, care e mereu același lucru.

Dragostea e de la tinerețe până la bătrânețe”, a fost citatul inspirațional postat de Anamaria Prodan, în secțiunea InstaStory. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Anamaria Prodan și Ronald Gavril s-au fotografiat în ipostaze romantice

Sexy impresara și Ronald Gavril fac totul împreună. Din momentul în care cei doi au făcut relația publică, Anamaria Prodan postează zilnic imagini cu ea și cu noul bărbat din viața ei, semn că relația merge în direcția dorită.

De această dată, Anamaria Prodan a postat o serie de imagini în care ea și Ronald Gavril apar în ipostaze tandre, într-un decor de vis și extrem de eleganți. Impresara a optat pentru un costum de inspirație masculină la care a accesorizat o pereche de ochelari. Fotografiile au fost însoțite de mesajul: „Eu sunt Anamaria Prodan și el este unicul Ronald Gavril”.

Citește și: Cum petrec Anamaria Prodan și Ronald Gavril de Ziua Îndrăgostiților: „Tot ce este de vis”. Impresara a postat totul pe o rețea de socializare

În urmă cu o lună, Anamaria Prodan a menționat faptul că Ronald Gavril este un bărbat grijuliu și obișnuiește să îi facă mereu surprize, aducând astfel un element constant de bucurie în viața lor.

„Noi suntem non-stop împreună, cu Bebe. Este un romantic incurabil și e și mai mare fericirea când vezi că așa o fiară în ring și lângă tine un om minunat. Pentru un bărbat de talia lui, este ceva frumos(...) Să știi că eu nu am trăit niciodată așa, să îmbrățișez cu adevărat pe cineva fără să îmi pese de cei din jur. La mine, toată viața, dacă vă aduceți aminte, eram controlată, era într-un control absolut, să nu vadă cineva, să sesizeze, să zică, să vorbească, era un control absolut. Este pentru prima dată în viața mea când simt că pot să fac orice fără să îmi pese de nimeni și de nimic”,  a declarat Anamaria Prodan, potrivit  spynews.