Ce RUSINE! Ambasadorul Belgiei, intors din drum dupa ce a constatat ca pasarela pe care a vrut sa traverseze drumul, nu are scari VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 20:30

Drumurile nationale din Prahova au devenit raiul hotilor ...care nu mai prididesc cu furtul - de la parapetzi, semne rutiere, si mai nou treptele de la pasarelele care traverseaza DN1.

 Ultima lovitura- au dat -o manetii de fier vechi acum doua nopti, la iesirea din Romanesti...Lipsa treptelor de aluminiu a intors din drum o delegatie oficiala din care facea parte iinclusiv ambasadorul Belgiei. Convoiul a oprit in dreptul unui restaurat. Cum acesta era pe partea cealalta a drumului, ambasadorul a vrut sa foloseasca pasarela pentru a a trversa soseaua nationala. Numai ca supriza! Bietul om a constatat ca nu poate sa ajunga la restaurant pentru ca nu avea pe ce calca- noua trepte din pasarela lipseau cu desavarsire.



Astazi pasarela a fost inchisa traficului pietonal pana ce treptele vor fi inlocuite de cei de la Drumuri Nationale. Acestia au anuntat si politia si spera sa dea de urma hotilor si a treptelor din aluminiu. Reprezentantii drumurilor nationale isi pun mainile in cap si spun ca nu stiu ce sa mai faca ...hotii aduna tot ...Mai grav e ca pun in pericol siguranta circulatiei si nimeni nu ii pedepseste pentru asta..


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.