Ce s-a aflat în urma raportului IML în cazul studentei la medicină, ucisă de iubit la Timișoara. Andreea ar fi încercat să se apere până în ultima clipă

Autor: Diana Bostan

Medicii au finalizat raportul IML în cazul Andreei, tânăra ucisă de iubit la Timișoara

Sursa: Facebook

Anchetatorii au finalizat sâmbătă, 23 martie, raportul IML în cazul Andreei, tânăra studentă la Medicină, ucisă de iubit, în Timișoara. Ce au descoperit aceștia.

Raportul IML în cazul Andreei, tânăra studentă la Medicină, ucisă de iubit, în Timișoara, arată că aceasta a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțit și că ar fi încercat să se apere până la ultima suflare.

Medicii au finalizat raportul IML în cazul studentei la Medicină, ucisă de iubit la Timișoara

Tragedia care a lovit familia Andreei a șocat întreaga comunitate din Timișoara și din întreaga țară.

În timp ce autoritățile continuă investigațiile, raportul IML aduce la lumină detalii tulburătoare despre moartea violentă a tinerei. Gestul extrem al lui Mirel Dragomir a generat un val de indignare în rândul opiniei publice, iar arestarea sa preventivă marchează începutul unui proces judiciar care va urmări să aducă răspunsuri și dreptate în această tragedie familială.

Potrivit spynews, Andreea Morega, tânăra care aspira la un viitor luminos, a avut parte de un sfârșit îngrozitor, suferind aproape 30 de lovituri de cuțit, majoritatea la nivelul gâtului.

Tragedia care a dus la pierderea ei prematură a șocat întreaga comunitate și familia.

Citește și: A fost făcut public rezultatul ADN în cazul gravidei din București, ucisă de patronul ei! Anchetatorii au stabilit cine este tatăl bebelușului nenăscut al victimei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Despre Mirel, puțini își puteau imagina că ar putea fi capabil de o asemenea violență și cruzime.

Potrivit sursei menționate anterior, prietenii săi îl descriu ca un tânăr liniștit, dedicat studiilor sale și departe de orice manifestare violentă. Gesturile sale aparent normale, cum ar fi așezarea părului Andreei pentru a ascunde rănile, ascund o latură întunecată și tulburătoare a personalității sale.

Mirel Dragomir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

În ziua de sâmbătă, 23 martie, Mirel Dragomir, individul care a comis oribila crimă împotriva iubitei sale, a fost prezentat în fața instanței pentru aprobarea arestului preventiv.

În fața magistraților, acesta și-a recunoscut faptele și a acceptat să fie plasat în detenție preventivă pentru următoarele 30 de zile, în timp ce investigațiile continuă.

Cazul tragic al Andreei și al lui Mirel Dragomir a șocat comunitatea din Timișoara și nu numai. Ceea ce părea o poveste de dragoste aparent perfectă s-a transformat într-un coșmar fără margini pentru familia și prietenii tinerei ucise.

Citește și: Mama Alinei, tânăra ucisă de cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din Mangalia, cere daune în valoare de 100 de mii de euro. Avocații au cerut schimbarea încadrării juridice pentru Loredana Atănăsoaie

Cu toate că cei apropiați lui Mirel îl descriu ca pe un tânăr liniștit și bine-intenționat, care părea dedicat relației lor, nimeni nu poate explica cum a putut ajunge la o asemenea violență extremă. Dacă va fi găsit vinovat de acuzațiile care i se aduc, acesta ar putea fi condamnat la o pedeapsă grea, petrecând până la 25 de ani în închisoare.