Ce s-a ales de shaormeria lui Tzancă Uraganu, la nici un an de la deschidere. ANPC a pus lacăt pe local definitiv

Author: Lavinia Medrea

 ANPC a pus lacăt pe local

Sursa: Instagram Tzancă Uraganu/Canva - colaj Kanal D

La nici un an de la deschidere, shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă de ANPC.

Acum mai puțin de 12 luni, Tzancă Uraganu își deschisese o shaormerie în Capitală și avea de gând să-și extindă această afacere dar, în urma unor controale făcute de ANPC, fast-food-ul a fost închis.

Ce s-a ales de shaormeria lui Tzancă Uraganu

Shaormeria lui Tzancă Uraganu a mai fost închisă, dar de data aceasta situația pare mai diferită și mai gravă.

Fast-food-ul a ajuns în paragină totală. 

Citește și: Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă! Motivul din spatele deciziei ANPC

Și shaormeria din Ploiești, deținută tot de Tzancă Uraganu, a fost închisă definitiv. Din vechea locație, oamenii străzii și-au făcut adăpost și au lăsat dezastru în urma lor, relatează  gazetaph.ro

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La nici două luni de când Tzancă Uraganu anunțase deschiderea, ANPC a închis pentru prima dată shaormeriile artistului, după ce au găsit nereguli la ambele restaurante de tip fast-food, din Ploiești și București.

Tzancă Uraganu, reacție după ce i s-au închis shaormeriile

În februarie 2023, artistul anunța că și-a închis shaormeria în urma unor controale ANPC. Tzancă Uraganu a explicat că au existat câteva probleme minore ușor de rezolvat și că își va aștepta cu drag clienții în continuare.

Citește și: Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci la shaormeria lui Tzancă Uraganu. După Dorian Popa, manelistul a împărțit și el sute de shaorma gratis pentru clienți

Cântărețul de manele a mai subliniat că în niciun moment sănătatea oamenilor n-a fost pusă în pericol când a venit vorba de consumul shaormei preparată la fast-food-ul „Shaorma la Tzancă”.

„Shaormeria de la București și Ploiești, dar acolo pentru că am vrut eu, au fost închise câteva zile. Cea de la București trebuia închisă pentru 24 de ore, pentru că au venit cei de la ANPC și au găsit niște mici detalii. Problemele au fost următoarele. Maioneza, ketchup-ul și toate sosurile, în loc să fie între 4 și 8 grade în frigider, au fost la 9 grade.

Am avut o folie pe frigiderul pe care l-am luat și a trebuit să o dăm jos, o altă mică problemă. Am avut grafica greșită afară, o scară din bucătărie avea defecțiuni”,  declara, la acea vreme, Tzancă Uraganu, pe Facebook.