Ce s-a găsit în burta unui băiat care acuza dureri și stări de greață. Doctorii au fost șocați: „A trecut în intestinul subțire”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2023, 06:05

Doctorii au fost șocați „A trecut în intestinul subțire”

Sursa: PixaBay

Un băiat de 15 ani a ajuns la spital după ce a acuzat dureri de stomac și stări de greață. Medicii au decis să-i facă o radiografie, dar ce au găsit i-a lăsat fără cuvinte.

Un copil în vârstă de 15 ani a fost dus de părinții lui la spita l, după ce a acuzat stări de greață și dureri de stomac. Medicii au decis să-i facă o radiografie, iar descoperirea pe care au făcut-o i-a lăsat mască.

Ce au găsit medicii în burta unui băiat

Adolescentul în vârstă de 15 ani a fost transportat de urgență  la Spitalul Universitar Firat din Elazig.

Acolo, gastroenterologul pediatru, Yasar Dogan, s-a ocupat cu extragerea unui gadget străin din corpul copilului, potrivit News.com.

Atunci când medicul i-a studiat radiografia, s-a constatat că acesta înghițise un cablu USB pentru telefon și căști. A fost necesară o endoscopie și o mică incizie pentru a-i extrage corpul străin din stomac.

Citește și: Cine este românul care a murit înjunghiat în drum spre casă. Motivul pentru care a fost atacat

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe lângă faptul că în burta băiatului exista cablul respectiv, acesta era înfășurat cu păr despre care nu se știe, de asemenea, cum a ajuns acolo, pentru că tânărul nu a vrut să povestească de ce și cum a reușit să-și introducă acel obiect în stomac. 

Cablul a ajuns în intestinul subțire al adolescentului

Procesul de scoatere a cablului USB din stomac a fost destul de complicat, deoarece obiectul a fost atât de lung încât o parte din el a reușit să ajungă în intestinul subțire, spune medicul.

Citește și: Cine este Alexia, fata care a rămas fără ambele brațe, în urma unui accident provocat în Pașcani. Medicii i le-au replantat, după o operație care a durat 20 de ore

„În mod evident, ne-a fost greu să scoatem cablul, deoarece un capăt al cablului a trecut în intestinul subțire”, a declarat medicul gastroenterolog pediatru, Yasar Dogan. 

Intervenția chirurgicală a fost un succes, iar adolescentul de 15 ani a fost trimis acasă, declarat sănătos.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!