Ce s-a intamplat cu actorii care au jucat in serialul "Familia Bundy"?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 23 aug 2021, 05:00

Nu-i asa ca si voi ati devorat serialul “Familia Bundy”? A rezistat timp de 17 sezoane si a fost printre primele sitcom-uri care au rezistat in Romania.

Va intrebati ce mai fac actorii care v-au facut sa radeti cu gura pana la urechi? Va vine sa credeti ca au trecut 25 de ani de la difuzarea primului episod al comediei americane “Familia Bundy”? Productia a rulat pana in 1997, iar de atunci nu multa lume stie ce s-a ales de personajele lor preferate.

Sigur v-o aduceti aminte pe atragatoarea Kelly Bundy, care frangea inimile tuturor barbatilor, desi nu statea foarte bine la capitolul inteligenta.

Rolul lui Kelly a fost interpretat de Christina Applegate. Dupa terminarea serialului, aceasta a trecut prin foarte multe schimbari si incercari ale vietii.

Cea mai grea perioada a fost in 2008, cand actrita a invins cancerul la san, dupa ce a fost supusa unei duble mastectomii! Sanii pe care si-i dezgolea in serial sunt istorie! Pe de alta parte, viata i-a oferit si multe satisfacii.

Acum, la 41 de ani, este mama unei fetite de doi ani si dupa un mariaj care s-a incheiat in 2007, blondina traieste o adevarata poveste de iubire alaturi de sotul si
tatal fetitei ei, Martyn LeNoble. In plus, rolul din Familia Bundy a propulsat-o in lumea filmului de la Hollywood! A aparut in numeroase productii cinematografice, a castigat un Emmy in 2003 si a fost nominalizata de multe ori la Globurile de Aur.

Ed O’Neil a jucat timp de 11 ani rolul vanzatorului de pantofi, sarac si misogin! Actorul a marturisit ca s-a inspirat din personalitatea unchiului sau pentru a-l interpreta cat mai bine pe faimosul Al Bundy.
Dupa terminarea serialului, Ed a mai aparut in cateva filme si reclame, insa celebritatea si-a recastigat-o din nou abia in 2009, dupa ce a obtinut rolul lui Jay Pritchett, dintr-o comedie ce face furori in America, “Modern Family”.

##VIDEO103855##

Katey Sagal a reusit sa scape cu greu de eticheta lui Peggy Bundy, casnica cu parul tapat si colanti, care nu stia decat sa risipeasca banii. Ce-i drept, cand o vezi serioasa, coafata si imbracata altfel este de nerecunoscut! Katey si-a continuat totusi cariera si a reusit sa obtina in 2011 un Glob de Aur pentru rolul din

“Sons of Anarchy”. Mai mult, s-a apucat si de muzica. interpretand melodile de pe coloana sonora a acestui serial. In plus, noi spunem ca la varsta de 60 de ani, arata incredibil.

David Faustino, cel care l-a interpretat pe Bud Bundy, este cel mai ghinionist dintre actori. Nu a reusit sa puna mana pe alte roluri, iar in prezent este somer si traieste din banii agonisiti de-a lungul vremii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un alt personaj indragit din serial este Marcy Darcy, vecina bagacioasa. Ei bine, actrita Amanda Bearse a avut o viata ce bate scenariul serialului care a facut-o celebra. In 1993, mai exact intr-o perioada in care minoritatile gay erau blamate la orice colt, EA a avut curajul sa recunoasca faptul ca este lesbiana! Pe langa amenintarile primite, Amanda a trebuit sa fie martora mortii mai multor oameni dragi din viata ei, pe care SIDA ii dobora in mod constant.



 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.