Ce s-a întâmplat cu autoturismul în care Mădălin Păduran și-a găsit sfârșitul în urmă cu trei luni. Familia tânărului decedat a făcut anunțul

Autor: Diana Bostan

Mădălin Păduran este tânărul mort în accidentul de la Deveselu

Sursa: Facebook: Mădălin Paul Păduran

Gest neașteptat făcut de familia lui Mădălin Păduran, tânărul care și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, în apropiere de Deveselu. Ce se întâmplă cu mașina în care acesta și-a găsit sfârșitul?

La aproape trei luni de la decesul lui Mădălin Păduran, familia acestuia a luat decizia de a vinde mașina implicată în tragicul accident rutier. Tânărul în vârstă de 23 de ani ar fi pornit în urmărirea unui alt băiat, cel cu care iubita l-ar fi înșelat. 

Ce se întâmplă cu mașina lui Mădălin Păduran după moartea acestuia

Mădălin Păduran, un tânăr de doar 23 de ani, a murit tragic într-un accident rutier în luna aprilie, în apropiere de Deveselu.

Mașina cu care acesta și-a găsit sfârșitul, o parte dureroasă din povestea familiei Păduran, a fost recent scoasă la vânzare de către familia îndurerată. 

Citește și: Narcisa Modrîngă își strigă durerea pe rețelele sociale: „Doamne, nu mai pot” Ce se întâmplă cu iubita lui Mădălin Păduran, tânărul mort în accidentul de la Deveselu

Automobilul, martor tăcut al tragicului eveniment, reprezintă mai mult decât o simplă mașină pentru familia lui Mădălin.

Cu toate acestea, păstrarea automobilului ar fi fost prea dureroasă pentru cei rămași în urmă. În încercarea de a-și continua viața și de a găsi o formă de consolare, familia a hotărât că vânzarea mașinii este cea mai bună opțiune. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Vindem BMW 2009, motor intact, cutie intactă, capacitate 2.0

diesel, atenție mașina a fost lovită într-un accident, partea dreaptă este intactă, doar cu perfectarea actelor, mai multe detalii în privat. Mașina a fost a tânărului Mădălin Paul Păduran, cel care a decedat în accidentul de la Olt”, este anunțul postat de o apropiată a familiei, pe Facebook.

Ce i-a gest l-a împins în cursa spre moarte pe Mădălin Paul Păduran

Conform mai multor dezvăluiri făcute de internauții de pe TikTok, tânărul ar fi aflat, în jurul orei 19:30, că partenera lui, Narcisa, s-a dus la manichiuristă însoțită de un alt băiat. Acesta a plecat în trombă spre locul unde cei doi au fost văzuți și i-a prins chiar în fața porții.

Citește și: Narcisa, fosta iubită a tânărului decedat în accidentul de la Deveselu, mesaj cu subînțeles pe o rețea socială: „Nu vă mai uitați pe cine am la follow”. Ce se întâmplă cu tânăra în această perioadă

Cel la brațul căruia se afla tânăra s-a urcat imediat în mașină și a încercat să fugă, iar Mădălin, orbit de gelozie, a gonit nebunește după el, în încercarea de a-l prinde și de a-i cere socoteală. 

Băiatul pe care îl urmărea a reușit să fugă pe un câmp din apropierea localității Deveselu, din Județul Olt, însă tânărul înșelat, care conducea cu o viteză de peste 200 de km/h, în momentul în care a vrut să intre, și el, pe câmp, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac de pe marginea Drumului Național 54.

Din nefericire, impactul a fost unul foarte violent, așa că, odată ajunse la locul tragediei, echipajele de salvare nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața lui Mădălin Paul Păduran, întrucât a murit pe loc. Tânărul în vârstă de 23 de ani nu ar fi fost un teribilist, ba din contră, acesta era cunoscut drept un băiat liniștit, care provenea dintr-o familie simplă, dar harnică, respectată de către localnici.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.