Ce s-a întâmplat cu Bianca de la ”Casa iubirii” după marea finală: ”Ionuț a mers la farmacie” Șatena a izbucnit în lacrimi

Author: Diana Bostan
Actualizat: 15 ian 2024, 15:17

Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Bianca Mândru

Dezamăgire enormă pentru Bianca după ce a ieșit doar pe locul 3 în finala celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Șatena nu a plecat acasă cu marele premiu, ci cu iubitul ei, însă ceva neașteptat s-a petrecut în miez de noapte.

Bianca și Ionuț au format singurul cuplu din marea finală a emisiunii ” Casa iubirii”, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a și câștiga. Chiar și așa, Bianca și Ionuț au plecat acasă împreună, la apartamentul Biancăi, unde Ionuț a și rămas peste noapte.

Bianca și Ionuț și-au petrecut noaptea împreună după finala celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”

Bianca și Ionuț au construit o poveste de dragoste captivantă în cadrul emisiunii "Casa Iubirii", reușind să traverseze provocări și teste complexe pe parcursul show-ului matrimonial. Chiar dacă finalul emisiunii nu i-a proclamat pe niciunul dintre ei învingători, cei doi au reușit să câștige ceva mult mai valoros- un partener pe viață.

Citește și: Cine este Bianca, concurenta emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3. Care este pasiunea cu care se mândrește aceasta

Cei doi îndrăgostiți au plecat de la filmări direct spre apartamentul închiriat de Bianca, în București. Ca o gospodină adevărată, Bianca i-a pregătit iubitului său o gustare târzie și un bol cu salată. Ionuț a fost impresionat de gestul iubitei sale, lăudând-o constant în fața susținătorilor lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Eu am făcut mâncare. Pateu îți place? Salata chiar eu am făcut-o. Hai să mă pupi cu ceapă”, i-a spus Bianca iubitului său. Cei doi par extrem de îndrăgostiți și deși nu au câștigat competiția, Bianca și Ionuț speră că vor rămâne cât mai mult timp împreună.

Bianca l-a trimis pe Ionuț la farmacie în miez de noapte

Deși Bianca părea împăcată cu gândul că nu a reușit să câștige trofeul nici în acest sezon, stresul și emoțiile și-au pus amprenta pe sănătatea șatenei.

Aceasta s-a simțit atât de rău, încât și-a trimis iubitul la farmacie în miez de noapte.

Ca un iubit grijuliu, Ionuț a plecat la farmacie și nu s-a întors fără tratamentul minune care să-i pună iubita pe picioare. În tot acest timp, Bianca a zăcut în pat, iar lacrimile au început să-i curgă.

Citește și: Andreea Mantea, anunț de maximă importantă în „Casa iubirii”! A venit momentul să aflăm care dintre concurenți vor reveni și în sezonul cu numărul 3 în episodul de vineri, 12 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

”Îmi este foarte, foarte rău. Ionuț a mers acum la farmacie, e ora 3, nu știu. Și dacă nu o să supraviețuiesc până mâine, vreau...nu, ok, nu o să mai zic asta. O să supraviețuiesc până mâine și o să-i spun în față”,  le-a spus Bianca urmăritorilor săi, într-un story postat pe contul său de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?