Ce s-a întâmplat cu Claudiu după ce a părăsit emisiunea „Casa Iubirii” „Nu am avut niciun motiv să maschez chestia asta” Claudiu a vorbit despre apropierea dintre Ionuț și Bianca

Author: Diana Bostan

Claudiu vorbește despre Ionuț și Bianca

Sursa: Captură KANAL D

Claudiu a părăsit emisiunea „Casa Iubirii” cu zâmbetul pe buze. Acesta a vorbit despre apropierea dintre Bianca și Ionuț, dar și despre ce mai e nou în viața lui.

Deși a încercat să se apropie de Bianca, Claudiu și-a dat seama că cei doi nu sunt atât de compatibili pentru o posibilă relație. Acesta a dezvăluit în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, faptul că se bucură pentru apropierea dintre Ionuț și Bianca.

Claudiu a dezvăluit dacă există cineva în viața lui

Fostul concurent nu a fost dezamăgit de faptul că a fost eliminat din cadrul show-ului matrimonial și a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze.

Claudiu a mărturisit faptul că a învățat să fie mai vocal și să-și spună părerea cu voce tare.

Citește și: Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie

„Sunt foarte bine. A fost o experiență pentru mine, am plecat cu zâmbetul sus, nu am avut niciun motiv să maschez chestia asta.

Pur și simplu a fost o experiență pentru mine. Aș fi interesat să reiau o asemenea experiență de genul acesta. Am învățat să fiu mai vocal”
, a dezvăluit Claudiu.

Citește și: „M-am cerut la ea și o să mă cer”. Antoni este hotărât să facă pași spre Larisa după plecarea lui George din „Casa iubirii”! Nu ratați un nou episod incendiar de mâine, 27 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

În ceea ce privește situația lui amoroasă din prezent, Claudiu a fost mult mai rezervat în afirmații. Acesta a dezvăluit faptul că este singur și că-și dorește să se axeze pe facultate și pe viața lui profesională.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Claudiu nu este gelos pe apropierea dintre Bianca și Ionuț

În momentul în care a părăsit „ Casa Iubirii ”, Claudiu a declarat faptul că-și dorește ca cineva să vină special pentru Bianca și să o facă fericită. Drept urmare, fostul concurent nu este gelos pe o posibilă relație între Bianca și Ionuț.

Citește și: „M-am plictisit de tine și de emisiunea asta!”. Bianca izbucnește în lacrimi după ce este chemată de Radu în camera roșie! Aflați de la ce a pornit totul mâine, 26 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Îmi pare bine pentru ea, nu am de ce să fiu gelos. Nu am avut multe momente împreună. Nu pot spune că mă bucur în totalitate pentru că nu-l cunosc pe Ionuț, dar din punct de vedere obiectiv, îmi pare bine că și-a găsit pe cineva”, a spus Claudiu despre Bianca și Ionuț.

Fostul concurent susține că Ionuț pare un băiat calculat și că este fericit pentru Bianca, însă rămâne de văzut dacă cei doi vor rămâne împreună.

Citește și: Ce înălțime are Andreea Mantea? „Esențele tari se țin în sticluțe mici!”

Claudiu este fostul concurent al emisiunii „Casa Iubirii”, care a încercat să se apropie de Bianca, însă încercarea lor de cunoaștere nu s-a concretizat.