Ce s-a întâmplat cu Deea Maxer și Robert Drilea în timp ce se aflau cu copiii la Disneyland: ,,Ne-am înșelat”. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ce a nemulțumit-o

Autor: Diana Bostan

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat la Disneyland

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat în vacanță cu cei doi copii ai vedetei. Cei doi s-au gândit la o destinație inedită, iar Maysa și Andreas au fost extrem de încântați de surpriză.

După ce s-a zvonit că s-au despărțit și s-au împăcat, Deea Maxer și Robert Drilea le-a transmis fanilor dovada supremă de iubire. Cei doi au plecat cu copiii vedetei la Disneyland Paris, iar vacanța va dura patru zile.

Deea Maxer și Robert Drilea au plecat la Disneyland Paris cu cei doi copii ai vedetei

Vedeta a dezvăluit în nenumărate rânduri că iubitul ei, Robert Drilea, se înțelege de minune cu cei doi copii, Andreas și Maysa, motiv pentru care au plecat într-o vacanță de neuitat.

Aceștia s-au cazat la un hotel ce aparține de Disneyland și vor petrece patru zile în paradisul distracției.

Citește și: Deea Maxer și Robert Drilea s-au împăcat! Primul mesaj transmis de cei doi: „Test..”

Deea Maxer le-a dezvăluit urmăritorilor săi faptul că au ales să petreacă patru zile la Disneyland pentru a se relaxa și pentru a se bucura din plin de toată experiența, fără a alerga dintr-o parte în alta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„De ce patru zile la Disneyland? Ne-am dorit să fim relaxați, să nu alergăm între activități, am vrut să facem pauza de somn la prânz și să fie o vacanță relaxantă.

Sâmbătă a fost full. Duminică mai liber, dar a și plouat, iar azi fiind luni credeam că o să fie aproape gol. Ne-am înșelat, e mai aglomerat ca luni”, a spus Deea Maxer, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Ce probleme a întâmpinat Deea Maxer la Disneyland

Vedeta a ales să împărtășească cu fanii prețurile unei astfel de vacanțe, în ceea ce privește cazarea și transportul, dar și biletele de intrare în parc.

Cu toate acestea, Deea Maxer a avut parte și de momente neplăcute.

Deea Maxer le-a dezvăluit fanilor că mâncarea la Disneyland Paris nu a fost tocmai pe placul lor, fiind nepotrivită pentru copii. Vedeta s-a plâns de faptul că majoritatea felurilor de mâncare erau semi-preparate, fiind doar decongelate și servite clienților.

Citește și: Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale

„Legat de mâncare...mâncarea în parc nu este excelentă, aș putea să spun chiar opusul, deloc bună. Pizza, care e o pizza congelată. Nu suntem fițoși, suntem niște oameni foarte modești, însă toată mâncarea este semi-preparată, e congelată. Am mâncat lasagna, am mâncat paste, deloc bun”, a mai spus Deea Maxer.

Deea Maxer și Robert Drilea s-au bucurat de experiență alături de copii, iar aceștia au fost extrem de răbdători în ciuda cozilor imense din parc.