Ce s-a intamplat cu fiul femeii ucise si incendiate in judetul Giurgiu? Iata ce noi detalii au iesit la iveala

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2022, 20:05

Cazul tânărei ucise şi incendiate în Ghimpaţi, judetul Giurgiu, a socat o tara intreaga prin cruzimea cu care a actionat ucigasul.

Dupa o saptamana de investigatii si audieri, autoritatile au reuşit să o identifice pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din judeţul Giurgiu.

Mihaela Sabina Mircea era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi lucra la un salon de masaj, și se pare că ucigașul este un client fidel al localului.

Aceasta locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov.

"Se spune că iubitul fetei ar fi fost pește și o învățase să meargă cu bărbați pe bani. Era și foarte gelos, o ținea din scurt și o cam bătea. Gelos rău era, nu o lăsa să iasă afară din casă fără el, nu o lăsa să își sune copilul, familia. Era ca o prizonieră. Nu vedea niciun ban din ce producea.
Dar nu avea curaj să se revolte de frică. Își suna băiatul foarte rar și atunci vorbea cu teama, îi spunea că îi e tare dor de el și ar vrea să îl vadă. El o întreba: “păi de ce nu poți să vii să mă vezi?”, iar ea spunea că nu poate mami acum, dar poate am să vin. Eu nu cred că și-a dat seama în ce se bagă, a zis să își găsească și ea pe unul serios, să se mărite și ea ca toată lumea.
Și uitați peste ce a dat, ce moarte îngrozitoare a avut", au declarat vecinii femeii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiul Mihaelei a fost luat de Protectia copilului

Reprezentatiii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov au analizat nevoile minorului, dupa decesul mamei sale si au decis in cele din urma ca baietelul, în vârstă de opt ani al Mihaelei, femeia de 32 de ani ucisă și arsă într-un geamantan, sa fie luat și sa benefizieze de protecția asistenților sociali, într-un cadru privat.
Autoritatile au declarat in ceea ce il priveste pe tatal biologic al copilului, ca este un sirian cu cazier, Jamal Ahmad Kouja, pe care femeia l-ar fi cunoscut dupa ce fusese

parasita de concubin, in urma cu sapte ani. Sirianul a acceptat sa il recunoasca pe fiul Mihaelei, doar pentru a putea sa ramana inca in Romania, insa nu s-a ingrijit niciodata de micut.

Citeste si: Informații șocante în cazul tinerei arse în Giurgiu. Ce spun vecinii despre criminal

Citeste si: Cine este tatăl copilului Sabinei, femeia ucisă și incendiată pe un câmp, în Ghimpați?

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!