Ce s-a intamplat cu hainele si parfumurile scumpe ale lui Razvan Ciobanu? ''Nu mai erau''

Autor: Oana Picerea

Noi dezvaluiri incredibile despre moartea lui Razvan Ciobanu au iesit la iveala.

Avocata lui Razvan Ciobanu, Laura Vicol, a facut dezvaluiri incredibile in cadrul unei emisiuni televizate. Aceasta a povestit cum a vorbit cu mama designerului si i-a spus  sa stranga totul din apartamentul acestuia. Vestea soc a fost ca apartamentul era devastat in momentul in care parintii lui Razvan au ajuns acolo. 

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu a simțit moartea designerului?! ”Avem o legătură telepatică”

"Apartamentul era devastat. Umerase peste tot. Am spus vs rog ss strangeti tot. Cine a facut asa ceva clar cauta ceva si exista riscul sa puna ceva in casa. Atat a fost discutia pe care am avut eu cu mama lui Razvan. Hainele lui scumpe nu mai erau, parfumurile lui nu mai erau'', a spus Laura Vicol intr-o emisiune TV. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Au aparut imagini video din locul in care s-a produs accidentul lui Razvan Ciobanu! Ce se vede pe camere la ora 04:10, cu cateva minute inainte de tragedie

Citeste si: Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu. O avocată face lumină

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.