Ce s-a întâmplat cu Ionuț, fostul iubit al Biancăi, în miez de noapte: „Pe asta chiar nu am făcut-o”. Fostul concurent al emisiunii “Casa iubirii” a recunoscut totul

Autor: Diana Bostan

Ce s-a întâmplat cu Ionuț de la ”Casa iubirii” în miez de noapte

Sursa: Instagram: Ionuț Manda

Ionuț Manda, fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram ce face în miez de noapte. Iată ce s-a întâmplat cu fostul concurent!

Fostul iubit al Biancăi Mândru și-a surprins fanii în miez de noapte. Fostul concurent a fost nevoit să iasă din casă pentru a face ceva ce n-a mai făcut niciodată.

Ce s-a întâmplat cu Ionuț de la ”Casa iubirii” în miez de noapte

Ionuț Manda, cunoscut pentru apariția sa în emisiunea "Casa Iubirii" și pentru relația sa cu Bianca Mândru, a stârnit curiozitatea fanilor prin declarațiile sale recente pe platforma Instagram.

Citește și: Bianca de la „Casa iubirii”, dezvăluiri neașteptate despre Ionuț! „M-a speriat, m-a inhibat”. Ce a putut să-i facă fostul ei iubit când locuiau împreună

Fostul iubit al Biancăi Mândru a mărturisit că le-a făcut pe toate în viață, mai puțin ceea ce urma să facă în acel moment. Ghidat de pofte, Ionuț Manda a ieșit din casă în miez de noapte pentru a-și cumpăra o shaorma. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Le-am făcut pe toate în viață, dar să mă trezesc la 1 noaptea să cumpăr shaorma...pe asta chiar nu am făcut-o. Hai că am bifat-o și pe asta”, a spus Ionuț Manda, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Ce spune Ionuț despre concurentele din sezonul 3

Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, acesta a dezvăluit care este concurenta care i-a atras atenția cel mai mult în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. De exemplu, fostul concurent a mărturisit că una din cele cu care nu s-ar înțelege atât de bine este Julia.

„Fizic, pot să spun de toate că sunt frumoase, dar nu toate sunt tiparul meu.

De exemplu, Julia nu ar fi tiparul meu. Dar sunt drăguțe toate ca fizic,”  a spus acesta în emisiunea  Culisele Iubirii

Citește și: Motivul pentru care Bianca și Ionuț s-au despărțit! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a spus tot adevărul despre relația lor: „Noi nici măcar nu vorbisem...”

Tot în cadrul emisiunii „Culisele Iubirii”, Ionuț a abordat cel mai mult subiectul legate de fosta sa relație alături de Bianca.

Acesta e de părere că nu mai există șanse de împăcare între ei.

„Nu cred că mai sunt șanse, fiecare e pe drumul lui, ne vedem de viața noastră. De regretat, orice relație cred că o regret, mai ales că am investit sentimente, dar nu a greșit nimeni, pur și simplu așa a fost să fie. Sentimentele sunt acolo, îți dai seama că nu au cum să dispară peste noapte, dar m-am acomodat cu ideea.(...)

E mult spus acum să mai zic că o iubesc. Sentimente sunt, dar s-au mai dus din ele”,  a declarat Ionuț.