Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 04 apr 2024, 02:50

Andreea Rabciuc

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Rabciuc a fost dată dispărută, în urmă cu un an, în Italia.

Andreea Rabciuc avea 28 de ani, locuia la Jesi, în provincia Ancona, și a dispărut pe 12 martie 2022. Aceasta a fost multipla campioană la tir în România.

Andreea Alice Rabciuc a dispărut fără urmă de mai bine de un an

Tânăra sportivă, în vârstă de 27 de ani, a dispărut fără urmă în dimineața zilei de 12 martie 2022, după ce, cu o seară în urmă, participase la o petrecere, cu iubitul său, în Italia, în provincia Ancona.

Multipla campioană națională la tir sportiv, care nu cu mulți ani în urmă făcea parte din lotul României de seniori, a fost căutată luni în șir de către autoritățile din Peninsulă.

Citește și: Cine este Andreea, tânăra din Italia care a dispărut acum un an de zile. Românca este de negăsit

A fost găsit un cadavru în interiorul unui canal de drenaj

În timp ce curăța terenul de pe Via Ettore Fieramosca 114, un excavator a scos la iveală un schelet care se afla în interiorul unui canal de drenaj. O legătură cu cazul Rabciuc a fost sugerată de un colier găsit asupra rămășițelor care ar putea corespunde cu cel pe care îl purta Andrea, care fusese semnalat în capitală după dispariția sa.

Potrivit autorităților locale, cadavrul i-ar fi aparținut unei femei cu vârsta de aproximativ 30 de ani, decedată cu cel puțin un an în urmă.

Autoritățile din Italia au prelevat mostre de ADN pentru a afla cu exactitate cui îi aparțin rămășițele găsite.

O primă legătură cu cazul Rabciuc a fost sugerată de un colier găsit asupra rămășițelor care ar putea corespunde cu cel pe care îl purta Andrea, care fusese semnalat în capitală după dispariția sa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dispărută din regiunea Marche, primele informații despre o apariție veniseră de la Roma, fusese văzută o fată cu șuvițe vopsite în albastru, tatuaje și piercinguri. Semăna cu Andreea, dar nu existau potriviri exacte.

Citește și: Descoperire şocantă! Şase cadavre într-o casă incendiată. Printre victime, o fetiță de 11 ani. Tatăl copilei este principalul suspect

Ce s-a întâmplat în seara în care Andreea a dispărut?

Ultima dată când a fost văzută se afla în rulota parcată în curtea fermei Montecarotto, din provincia Ancona, alături de proprietarul Francesco, prietena Aurora și logodnicul ei, Simone.

Aproape toată seara, ea și iubitul ei s-au certat în permanență. Acesta s-a hotărât ca la 5:20, dimineața, să se ducă să își cumpere o bere, împreună cu Aurora.

Când s-au întors, Andreea era foarte agitată și voia să plece acasă, dar telefonul era în mâinile prietenului ei Simone care încearcă să o împiedice să plece.

Andreea voia să o sune pe prietena mamei sale pentru ca aceasta să vină să o ia.

Fiindcă nu a reușit să își recupereze telefonul, aceasta s-a decis să plece singură, fără telefon și fără nici un ban în buzunare, de una singură spre casă, spre localitatea Moie.

Din păcate, din acel moment nu se mai știe absolut nimic de ea, iar prietenul său a fost anchetat fiind suspect de răpire.

Iubitul fostei campioane la tir sportiv a fost și este considerat principalul suspect în cazul acestei dispariții. Acesta a raportat târziu faptul că iubita sa lipsește, iar în mașina acestuia s-au găsit urme de sânge aparținând româncei.

Sursă: g4media.ro