Ce s-a întamplat cu Teodora de la “Casa iubirii”, imediat după ce a fost desemnată favorita săptămânii: ,,Nu am cuvinte să vă pot descrie”. Cum se simte bruneta

Autor: Diana Bostan

Teodora a câștigat premiul de ”Favorita Săptămânii” în gala de duminică, 11 august.

Sursa: Instagram: Teodora Bănică

Teodora a fost desemnată ”Favorita Săptămânii” în gala de duminică, 11 august, a emisiunii ”Casa iubirii”. Concurenta a postat un mesaj emoționant de mulțumire pentru susținătorii ei.

În cadrul galei de duminică a emisiunii „Casa Iubirii”, Teodora a câștigat premiul de „Favorita Săptămânii”, un titlu care reflectă aprecierea și susținerea telespectatorilor. Emoțiile au fost copleșitoare pentru tânăra concurentă, care a recunoscut cu sinceritate impactul pe care l-a avut acest moment asupra sa.

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent va intra în “Casa iubirii”! Aflați cum vor reacționa fetele, luni, 12 august, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Teodora de la ”Casa iubirii” le-a mulțumit susținătorilor săi

Într-un mesaj emoționant postat pe rețelele sociale, Teodora și-a exprimat profunditatea sentimentelor sale: „Nu am cuvinte să vă pot descrie emoțiile care m-au cuprins la aflarea că sunt favorita telespectatorilor! Deși am un timp scurt în casă, am reușit să ajung la inimile voastre! Vă sunt recunoscătoare pentru toată susținerea acordată și pentru toate cuvintele frumoase! Nimic nu ar fi fost posibil fără voi!”.

Citește și: Eliminare plină de suspans, la „Casa iubirii”! Antoni și Rebecca au fost propuși să plece acasă, dar situația a luat o întorsătură neașteptată

Tânăra a adăugat că această realizare este rezultatul sprijinului constant primit din partea fanilor săi și a subliniat importanța comunității de telespectatori în parcursul său în cadrul emisiunii.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Teodora se bucură de o recunoaștere semnificativă din partea telespectatorilor, deși a intrat de curând în ”Casa iubirii”. Cu zâmbetul, dar și cu buna dispoziție, Teodora a reușit să câștige rapid inimile susținătorilor acestui show matrimonial.

Cine este Teodora de la ”Casa iubirii”

Teodora are 21 de ani si este din Buzău. Stabilită în Brașov pentru a-și continua studiile la Facultatea de Muzică, Teodora combină talentul său artistic cu educația formală pentru a-și perfecționa abilitățile muzicale.

Citește și: Teodora de la „Casa Iubirii”, surprinsă la brațul unui bărbat! „Hai să nu ne ferim”. Cine este tânărul misterios cu care s-a afișat bruneta

Tânăra provine dintr-o familie de muzicieni, fiind fiica Simonei și a lui Cornel Bănică, membri fondatori ai trupei “Protocol”.

Crescând în atmosfera vibrantă a evenimentelor muzicale, Teodora a dezvoltat o pasiune puternică pentru muzică. Recent, a început să cânte alături de mama ei la diverse evenimente, devenind o prezență apreciată pe scenă.

Deși Teodora și-a manifestat interesul pentru Patrick, cei doi nu au fost pe aceeași lungime de undă. Cu toate acestea, Teodora a decis să facă pași spre Moldo, după ce acesta a renunțat la cunoașterea cu Virginia.