Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis: ”Nu mă mai sunați, e adevărat” Mesajul transmis de Oana Lis cu puțin timp în urmă

Author: Madalina Maftei

Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis: ”Nu mă mai sunați, e adevărat” Mesajul transmis de Oana Lis cu puțin timp în urmă

Oana Lis a transmis un mesaj surprinzător despre Viorel Lis pe o rețea de socializare. Ce se întâmplă cu fostul edil al Capitalei?

Oana Lis a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultimul mesaj postat pe o rețea de socializare. Soția lui Viorel Lis și-a anunțat urmăritorii ce se întâmplă cu soțul ei în aceste momente.

Oana Lis: l-am internat pe Viorel 

Oana Lis și-a amuzat, din nou, urmăritorii de pe Facebook, după ce a postat o fotografie cu soțul ei într-o ipostază amuzantă.

Nu poza a stârnit amuzamentul, ci mai mult mesajul pe care Oana l-a postat în descrierea fotografiei. Internauții s-au amuzat copios.

Mai exact, Viorel Lis a fost surprins într-o sală de jocuri de noroc, acolo unde își face mai mereu veacul. Oana Lis și-a fotografiat soțul în timp ce se juca la păcănele  și a urcat imaginea pe pagina de Facebook. Descrierea a devenit virală pe internet, căci soția fostului edil a ținut să facă o glumă și a precizat ă nu dorește să mai fie contactată, căci este adevărat că l-a internat

pe soțul ei, însă nu într-un spital, ci într-o locație exclusivistă, potrivit wowbiz.ro.

”Da, măi, nu mă mai sunați, e adevărat, l-am internat pe Viorel!!!.... Dar undeva, fitza!!!”, a scris Oana Lis, pe Facebook, alături de imaginea surprinsă cu Viorel Lis.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău. Care este starea actuală a fostului edil al Capitalei: „Asta e viața mea acum, mi-o asum”

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate 

Viorel Lis nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar în ultima perioadă a fost internat de mai multe ori în spital.

Ultima dată, fostul edil al Capitalei a ajuns la spital din cauza unei bacterii cu care a fost infectat.

”Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie.

Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă” declara Oana Lis, cu câteva săptămâni în urmă, într-o emisiune Tv.

Citeste si: Necazurile se țin în lanț după Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a fost internat de urgență din cauza unei bacterii misterioase: „Îi e frică”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.