Ce s-a întâmplat cu Viviana Sposub în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities: "Mulțumesc Bravo, ai stil! pentru tot ce m-ai învățat"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 ian 2022, 22:22

Viviana Sposub cu ochii in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

In aceasta seara are loc Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities in care concurentele vor scoate asii din maneca pentru a-si asigura un loc in Marea Finala.

Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities vine cu surprize mari din partea concurentelor care vor sa demonstreze ca isi merita locul in Marea Finala. Juratii nu vor trece cu vederea niciunui amanunt gresit, iar concurentele vor fi sub lupa celor trei judecatori ai stilului.

Citeste si: Viviana Sposub, o posibilă câștigătoare a competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Cine o vede candidata ideală la Marele Premiu?

Ce se intampla cu Viviana Sposub in Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici a anuntat si tema Galei care le va pune in dificultate pe unele concurente. Bineinteles ca momentele sunt presarate si cu discutii aprinse intre concurente si jurati. "Cover Girl" este tema care le va aduce unora dintre concurente locul spre Marea Finala.

Raluca Badulescu: "Avem foarte mari emotii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu: "Sper din tot sufletul ca momentul sa ne surprinda..."

Tibi Clenci: "Momentul a fost excelent" Tot juratul Tibi Clenci pare deranjat de unele remarci ale lui Ruxi: "Al cui moment este, Ruxi, spune-mi si mie!"

Cine este concurenta care paraseste competitia Bravo, ai stil! Celebrities in Semifinala

La sfarsitul Galei, Ilinca Vandici va anunta numele celei care va parasi competitia Bravo, ai stil! Celebrities si numele celor care se dueleaza pentru a ajunge in Marea Finala.

Viviana Sposub face si ea nu anunt cu lacrimile in ochi: "Multumesc Bravo, ai stil!" pentru tot ce m-ai invatat."