Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut. Ce a pățit Aura la scurt timp după ce s-a urcat în mașina unui străin

Author: Lavinia Medrea

Radu și sora lui 

Sursa: Facebook Aura Nițu

În urmă cu mai bine de jumătate de an, sora lui Radu de la „Casa iubirii”, Aura, a dispărut timp de trei zile de acasă.

Acum mai bine de șase luni, Aura Nițu, sora lui Radu de la „ Casa iubirii ” a dispărut timp de trei zile de acasă, lăsând o familie în spaimă și în șoc total. Nimeni n-a știut nimic de ea în tot acel timp, și chiar și atunci când s-a întors acasă minora a părut foarte tulburată de toată experiența pe care a trăit-o.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care sora lui Radu a dispărut

În urmă cu peste șase luni, Radu anunța pe Internet că sora lui, Aura Nițu, în vârstă de 16 ani, a dispărut de acasă. După ce copila a ajuns înapoi în brațele familiei, concurentul de la „Casa iubirii” a relatat starea în care a ajuns acasă.

Citește și: Prima reacție a Andreei Mantea după ce a aflat că sora lui Radu de la „Casa iubirii” a dispărut: „Să vezi dacă o găsește poliția”

„Era plânsă din câte am înțeles de la sora mea Mihaela. Era foarte plânsă, cu niște ochi roșii, nu știu sigur. Acum o să sun acasă. A venit fără telefon, fără adidași, trebuie sa aflăm cum e treaba. Mulțumim lui Dumnezeu că a scăpat cu bine. Nimeni nu o să scape din chestia asta, nici ăla care a dus-o cu mașina. O să aflu și cine e femeia aia, oricum e o proxenetă, vă dați seama.

Aflu eu tot. Au fost mână în mână toți. Și aia care era cu ea în mașină, care cică îi era prietenă. Era în pericol, da. Nu vă mai puneți încrederea, info pentru copilele de 16 ani, nu vă mai încredeți în oameni de pe Internet, nu vă mai urcați în orice mașină. Poliția s-a sesizat, pentru că poliția a dat-o în urmărire generală pe ea, s-au dus la toți suspecții.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Sora lui Radu de la Casa Iubirii a fost găsită la 72 de ore de la dispariție. Ce s-a întâmplat cu aceasta

Ăla care a mințit că nu a dus-o cu mașina, poliția a fost la el acasă, el practic a mințit, el a dus-o în București.

El la poliție a dat declarație falsă, iar mie mi-a spus că îi era frică să recunoască”, a povestit, la acea vreme, Radu.

Ce a pățit Aura la scurt timp după ce s-a urcat în mașina unui străin

Se pare că Aura ar fi fost păcălită de o prietenă care îi voia răul, astfel ajungând să urce în mașina unui străin.

Timp de trei zile, Radu nu a mai știut nimic de sora lui și s-a gândit la tot ce a fost mai rău, rugându-se să nu trăiască și el ce au trăit familiile fetelor implicate în cazul „Caracal”.

„Practic ăla nu a luat-o cu forța în mașină, Aura s-a lăsat păcălită de o prietenă de-a ei, nouă nu ne-a spus că rămâne în parc cu o prietenă care o duce la București. Ea s-a urcat în mașina băiatului respectiv. ÎI cunoștea. Era o mafie acolo. A fost o mafie în mașina respectivă. Nu era iubitul ei, nu avea nicio treabă.

Ăștia care racolează fete pe Internet vor căuta mereu fete care nu se înțeleg bine cu familia, unde există probleme în familie. Ei acolo bat, pentru că ei le câștigă încrederea copilelor. Ăsta era mai mare, avea 22-23 de ani, ea are 16 ani, e copil, clasa a 9-a, la liceu.

La cazul de la Caracal m-am gândit, ceva de genul, să nu ajungă așa, numai asta aveam în cap. Am pus și răul în față, când am văzut că nu răspunde atâtea zile”, mai povestea concurentul de la „Casa iubirii”.